Kako da gledate sve epizode „Rick i Morty“ sa prevodom

Showbiz 19. jun. 202112:59
Podeli:
Rick and Morty
Rick and Morty Foto:ADULT SWIM - Album / Album / Profimedia

Nova, 5. sezona serije Rick i Morty premijerno će biti prikazana 21. juna, a mi već sada znamo da će sve epizode biti dostupne odmah u Srbiji, i to sa prevodom.

Nagrađivana animirana serija „Rik i Morti“ (Rick And Morty) vraća se sa petom sezonom, koja će ekskluzivno biti dostupna na HBO GO-u od 21. juna. Ovaj striming servis će dozvoliti gledanje svih prethodnih sezona sa prevodom, istog dana.

PROČITAJTE JOŠ

Nova, 5. sezona će imati 10 epizoda, što ne čudi – samo je prva sezona ove serije imala 11 epizoda, dok je u svakoj drugoj bilo po njih 10.

Hit komedija prati genijalnog naučnika i sociopatu, Ricka Sancheza. Nakon što je nestao pre dvadeset godina, Rick se iznenada pojavljuje na vratima svoje ćerke Beth i useljava se kod nje i njene porodice. Iako Beth pruža dobrodošlicu Ricku, njen muž, Jerry, nije toliko oduševljen ovim porodičnim okupljanjem.

Jerry je zabrinut za Ricka, koji koristi garažu kao svoju ličnu laboratoriju. U laboratoriji, Rick radi na brojnim naučnim pronalascima, ponakad i vrlo opasnim. Ali, to nije jedina stvar koja brine Jerryja. Rick se često upušta u intergalaktičke avanture na koje vodi svoje unuke, Mortyja i Summer.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar