Kad političari deci prave svadbu lete evri, a jedno je većini zajedničko VIDEO

Showbiz 25. sep. 202119:05 > 26. sep. 2021 18:16
Podeli:
Foto: N1, Nova.rs

Ako imate tu privilegiju, odnosno rođeni ste pod "srećnom zvezvdom" - kao dete političara, normalno je da svaka vaša proslava neće biti skromna. Pogotovu ona "najvažnija" - svadba . Važni i moćni gosti, skupi restorani i najveće pevačke zvezde dovoljne su stavke po kojima se uvek mogu prepoznati ovakva, glamurozna veselja.

Pročitajte još:

Milo Đukanović

Naslednik Mila Đukanovića je svojoj verenici sudbonosno „da“ izgovorio na maloj Kraljičinoj plaži, pred 40-ak zvanica, koji su na svadbu stizali specijalnim električnim vozilima od glavnog puta do hotela i plaže.

Oko Kraljičine plaže i Miločera bio je prisutan veliki broj uniformisanih lica. Više policijskih plovila patrolira i morem od Svetog Stefana do Budve.

Ovo je jedna od najglamuroznijih svadbi na našim prostorima, a goste su zabavljali Milica Pavlović, Aleksandra Prijović i Aca Pejović, a među prisutnim zvanicama bili su i gosti iz javnog i političkog života, ali i neke muzičke zvezde iz regiona.

Veljino veselje za pamćenje

Lider NS Velimir Ilić udao je kćerku Nataliju 2011. godine, a na svadbi je bilo više od 1.000 zvanica.

Gosti su bili i predsednik SPS i tadašnji ministar policije Ivica Dačić, Dragan Marković Palma, Milanka Karić, ali i elita biznismena iz Srbije.

„Sve je urađeno po dobrim starim srpskim običajima, počev od pucanja u jabuku do crkvenog venčanja, koje je uz sasluženje deset sveštenika obavio vladika žički Hrizostom, a na kraju je usledilo veselje za pamćenje“, preneli su tada mediji.

Milorad Dodik napravio svadbu za pamćenje

Predsednik Republike Srpske oženio je sina u julu 2015. godine, a veselje na porodičnom imanju trajalo je sve do zore.

Prvi čovek Srpske nije štedeo novac za „svadbu godine“, služili su se najglamurozniji specijaliteti, a goste su zabavljali Aca Pejović i Alegro bend, Ceca i Miroslav Ilić.

Na ulazu u beli šator, preneli su mediji, Dodik je sa pljoskom rakije dočekivao brojne goste, među kojima je bio sam politički i društveni vrh Srpske, kao i gosti iz Srbije.

Bratislav Gašić

Bratislav Gašić, direktor Bezbednosno-informativne agencije, pre nekoliko dana je u rodnom Kruševcu upriličio svadbu povodom ženidbe sina Milana u poznatom lokalnom restoranu.

Na svadbi Milana Gašića pevala su najpoznatija pevačka imena – Lepa Brena, Radiša Trajković Đani i Ana Bekuta, dok je za sviranje bio zadužen orkestar čuvenog harmonikaša Ace Sofronijevića. Snimci nastali na svadbi objavljeni su na društvenim mrežama.

Kako Nova.rs saznaje, na svadbi je bilo angažovano čak 50 konobara, a u naselju Bagdala, gde je svadba održana, bilo je opsadno stanje.

Prema rečima meštana, kretanje onih koji nisu bili gosti bilo je ograničeno, a gotovo celo naselje bilo je pokriveno obezbeđenjem koje je Gašić angažovao.

Prema tvrdnjama pojedinih meštana za Nova.rs, stanovnici naselja Bagdala bili su primorani i da s kuća skidaju umrlice članova porodice koji su nedavno preminuli. Da se ne uznemire gosti, šta li?

Ispred restorana je napravljen i veliki vatromet.

Novica Tončev 

Ministar Novica Tončev u vreme epidemije virusa korona pravi svadbu sinu sa brojnim gostima u hotelu-restoranu „Best“ na Vlasinskom jezeru.

Obezbeđenje je, kako su tada preneli mediji, blokiralo put do restorana tako što su preprečili džipom put ka restoranu hotela. Formalno je prijavljeno četrdesetak gostiju kao da su na noćenju.

Na svom Fejsbuk profilu, Tončev je napisao da se „Vladislav oženio u krugu porodice“, a restoran pun zvanica, pisali su beogradski mediji.

Ministar Tončev se oglasio za naš sajt i demantovao ove navodte uz tvrdnje da je u pomenutom trenutku svadbu napravio, ali uz poštovanje svih epidemioloških mera koje su tada bile na snazi.

„Poštovani, venčanje i porodičan skup koji smo priredili povodom ženidbe mog sinaVladislava organizovano je uz poštovanje svih mera koje je donela Vlada Republike Srbije. Na proslavi je bilo ukupno 35 osoba plus matičar i fotograf, a venčanje je održano na terasi hotela Best na Vlasini koja ima preko 500 m2. Ja sam čovek koji je pre svega odgovoran i obavljam izuzetnu važnu funkciju i nikada ne bih doveo bilo koga u opasnost ili se oglušio o preporučene mere Vlade Srbije. Svi moji prijatelji, rodbina i komšije znaju da nisam pravio svadbu zbog epidemioloških mera i zbog zdravlja naših građana, jer bi u suprotnom bili pozvani. Umesto što preuzimate lažne informacije od tabloida, koje sam zbog ovoga već tužio, proverite šta je istina jer neću tolerisati ovakav vid iznošenja neistina o jednom od najsrećnijih dana u mom životu. Takođe, ovom porodičnom momentu nije prisustvovao niko sa estrade, to je isto laž.“,
ministar Novica Tončev.

BONUS VIDEO: Svadba na planini

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar