Hrpa novčanica od 500 evra: Đani kralj bakšiša na svadbi Gašićevog sina VIDEO

Showbiz 21. sep. 202111:25 > 11:31
Podeli:
Foto:printscreen/dailymotion./sillytelly2/instagram/gasic

Bratislav Gašić, direktor Bezbednosno-informativne agencije, pre dva dana je u rodnom Kruševcu upriličio svadbu povodom ženidbe sina Milana u poznatom lokalnom restoranu. Na svadbi Milana Gašića pevala su najpoznatija pevačka imena – Lepa Brena, Radiša Trajković Đani i Ana Bekuta, dok je za sviranje bio zadužen orkestar čuvenog harmonikaša Ace Sofronijevića. Snimci nastali na svadbi objavljeni su na društvenim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ

Kako se može videti na snimku, Bratislav Gašić muzici daje pozamašan bakšiš, a svoje velike hitove pevaju Đani i Lepa Brena.

U jednom trenutku, na videu koji je objavio mladoženja Milan Gašić, Đani u rukama drži gomilu novčanica od 500 eura.

Kako Nova.rs saznaje, na svadbi je bilo angažovano čak 50 konobara, a u naselju Bagdala, gde je svadba održana, bilo je opsadno stanje.

Prema rečima meštana, kretanje onih koji nisu bili gosti bilo je ograničeno, a gotovo celo naselje bilo je pokriveno obezbeđenjem koje je Gašić angažovao.

Prema tvrdnjama pojedinih meštana za Nova.rs, stanovnici naselja Bagdala bili su primorani i da s kuća skidaju umrlice članova porodice koji su nedavno preminuli. Da se ne uznemire gosti, šta li?

Milan Gašić, inače kapiten kruševačkog fudbalskog kluba Trajal, oženio se dugogodišnjom devojkom Milenom, a dan ranije njihovog nedavno rođenog sina krstio je patrijarh srpski Porfirije.

BONUS VIDEO: Milica Pavlović o željama za rođendan

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar