Foto: NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Sajmon Kauel objavio je video na Tviteru kojim je šokirao svoje obožavatelje i svi se pitaju što se događa s njegovim licem.

Britanski televizijski i muzički mogul Sajmon Kauel izazvao je zabrinutost obožavatelja u novom videu koji je podelio na društvenim mrežama i to zbog svog čudnog izgleda.

PROČITAJTE JOŠ

63-godišnji Sajmon na snimku izgleda neprepoznatljivo, s neverovatno glatkim tenom, sjajnim bielim zubima i drugačijima crtama lica nego inače, što sve ukazuje da je očigledno ponovo posegnuo za određenim kozmetičkim tretmanima.

Foto: Francis Specker / Alamy / Alamy / Profimedia

U videu poziva ljude da se prijave u novu sezonu britanske verzije šoua „Supertalenat“, ali svi su komentirisali njegov izgled, navodi „Kurir Stil“.

„Šta se dogodilo s njegovim licem“, „O Bože, umalo ga nisam prepoznala“, „Lice mu izgleda kao da se topi“, „Neko je zaboravio da isključi Snapchat filtere ili“, „Šta mu se dogodilo s licem i kosom“, „Sajmon Kauel je iz godine u godinu sve mlađi“, samo su neki od komentara.

Sajmon je prvi put govorio o estetskim zahvatima pre nekoliko godina kada je priznao kada koristi botoks jer želi da izgleda mlađe, ali i da će prestati jer smatra kako je preterao ali čini se kako se na kraju ipak predomislio.

BONUS VIDEO: TOP 5 HOT izdanja Milene Popović

Komentari

Svi komentari (0)