Kaća Živković: Počela sam da ludim zbog korone

Showbiz 15. avg. 202021:45 > 21:16
Podeli:
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

"Svesna sam opasnosti, ali držim distancu, dezinfikujem ruke i vodim računa o higijeni. Ovo je sve jezivo, svima nam teško pada. Meni konkretno ova poslovna pauza, i što se ne radi, ne zarađuje", rekla je pevačica.

PROČITAJTE JOŠ

Katarina Živković pretrpela je brojne probleme i poteškoe zbog koronavirusa. Pored toga što je ostala bez posla i primanja, ona se namučila i zbog bolesnog oca, koji je tokom vanrednog stanja u Srbiji operisao kancer na debelom crevu u Leskovcu. Međutim, pevačica ne gubi nadu da će uskoro doći bolje vreme i da će ponovo srećna i nasmejana stati pred svoju publiku i pevati im do jutra.

„Kad god upalim TV, zna se o čemu se priča. Počela sam malo da ludim zbog toga i izbegavam, iskrneo. Pustim muziku, sređujem kuću, ćaskam sa drugaricama. Obožavam da čitam pa dnevno potrošim dva do tri sata na dobru knjigu. Malo izađem iz stana da prošetam, treniram i to bi bilo to. Trudim se da što manje razmišljam o virusu, da li ću se razoleti i tako dalje. Svesna sam opasnosti, ali držim distancu, dezinfikujem ruke i vodim računa o higijeni. Ovo je sve jezivo, svima nam teško pada. Meni konkretno ova poslovna pauza, i što se ne radi, ne zarađuje. Mi pevači imamo drugi stil života. Navikli smo da putujemo, družimo s publikom. Posle svirke dožeš kući umoran i odmaraš, ali bar znaš zbog čega si umoran“, rekla je pevačica u emisiji „Grand news“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.