Foto:Nova S

Voditeljka Maja Nikolić u današnjoj emisiji "Među nama" koja se emituje na Nova S televiziji, ugostila je putem video poziva Jovanu Balašević i Baneta Lalića.

Glumica i ćerka čuvanog Đorđa Balaševića, Jovana Balašević na samom početku ispričala je kako su proslavili Uskrs u njihovom domu.

„Ovaj Uskrs bio je manje, više kao i svaki drugi zato što je moj posao takav da pretežno provodim kod kuće, osim ako nisam na snimanju. Ja sam kod kuće i bila sam sa svojom decom kao što sam inače. Situacija je takva da gledamo da oni ne osete tu tenziju koja se trenutno događa.“

Maja Nikolić iskoristila je priliku da pita i kako provode vreme u karantinu Đole i Olivera Balašević.

„Emotivno, u smislu da im mi kao deca nedostajemo. Mama može da se kreće, ona je mlađa i pravi je operativac, istrčava. Dobavlja nam hranu, što je suludo, ja joj kažem da ne radi to, jer mi smo ti koji vama treba da pomognemo. Tata je u kući i dobro je, on iz svake situacije, kao što su bile devdesete i sve ranije, izvuče jednu kreativnu stvar, koja ko zna kako će se razviti posle ovoga. On to na svoj način razvija. Na vezi smo stalno“, rekla je Balaševićeva.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

PROČITAJTE JOŠ