Jelena Karleuša na modnoj reviji Vetements u Parizu Foto:MIGUEL MEDINA / AFP / Profimedia

Jelena Karleuša poznata je kao neko koga često možemo da uhvatimo u lažima, nedoslednostima ili iznenadnoj promeni mišljena.

Popularna pevačica Jelena Karleuša još jednom je pokazala da, koliko god javno isticala svoje stavove, često glasno i veoma agresivno, ne drži se svojih reči, čemu smo svedočili već veliki broj puta.

PROČITAJTE JOŠ:

Jedna od glavnih tema medija jeste otvaranje naloga Jelene Karleuše na platfotmi OnlyFans, ko je sada samo najavljeno.

Naime, pevačica je na svom Instagram profiflu podelila logo ove platforme, pa je najavila da će uskro otovriti nalog.

„Karleusastar. Uskoro“, napisala je pevačica na svom Instagram profilu.

Karleuša gotovo svakodnevno objavljuje golišave fotografije na svom Instagram profilu, zbog čega je često bila na meti brojnih kritika, a njen nalog je u više navrta bio prijavljen.

Iako su joj još tada brojni pratioci predlagali da „obične društvene mreže“ zameni nekom platformom koja je namenjena izazovnijem sadržaju, Karleuša nije pristala na takve predloge.

Ipak, i pored toga što je zagovarala drugačiji stav, rešila je da ponovo promeni mišljenje i najavila pratiocima da će uskoro moći da se pretplate kako bi gledali njene golišave slike.

Naime, Jelena Karleuša je svojevremeno za medije dala izjavu u kojoj je obrazložila pod kojim uslovima bi ona otvorila OnlyFans profil.

„Kada bih otvorila profil na OnlyFans-u, zaradila bih milione. To sam rekla i svom producentu, a on mi je odbrusio: ‘Samo preko mene mrtvog’. Zato sada ne razmišljam o tome, ali čim Kim Kardašijan napravil profil na toj platformi, i ja ću“, rekla je jednom prilikom Karleuša.

Navela je i šta bi ljudi eventualno mogli da vide na tom profilu.

„Fotografije ne bi bile drugačije od 90 posto onih koje objavljujem na Instagramu. To su fotke sa nastupa u veoma provokativnim kostimima. Jedino ne znam šta bih onda stavljala na ostalim društvenim mrežama, ali snašla bih se“, rekla je pevačica tada, piše IDJ.

Ovog mišljenja, kao i u mnogim situacijama, nije se dugo držala, te je rešila da promeni stav, ne čeka Kim Kardašijan i ipak otvori nalog na OnlyFans-u.

BONUS VIDEO: Jelena Karleuša intervju – Koncert Dragane Mirković

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare