Jeziv prizor u rijalitiju uživo: Iz očaja obrijala glavu

Showbiz 29. mar. 202112:32 > 14:22
Podeli:
Foto: Printscreen Pink

Redovno smo svedoci nervnih slomova učesnika rijalitija, čak toliko da je gledalište i naviklo na scene unižavanja ljudskog dostojanstva onih koji i po nekoliko godina žive pod kamerama, a prethodne noći je rijaliti publika mogla da vidi zastrašujuć prizor. Naime, učesnica rijalitija "Zadruga", Miljana Kulić, noćas je u trenucima očaja, kako je sama rekla, obrijala glavu.

Miljana je, naime, zamolila učesnicu Erminu Pašović da dođe u njen apartman i ošiša je na ćelavo, a ostali učesnici su bili šokirani kada su je ugledali bez kose.

„E, moja Miljo, tebi je sve ravno, tebi je sve super. Prst da ti pokažu, ti ćeš da se cerekaš do sutra! Meni je poraz što si se ošišala, uništila si kosu svoju lepu“, rekao joj je Kristijan Golubović, takođe učesnik „Zadruge“.

PROČITAJTE JOŠ

„Sve se menja, pa i kosa! Imala sam ja divnu kosu“, odgovorila je Miljana.

Međutim, ona se ubrzo pokajala što se ošišala.

„Tata mi ide na operaciju i sada sam to uradila jer mi je teško, ošišala sam se. Kako ću ovakva da se probudim ujutru? Ja sada ličim na muško! Uplašiću se ujutru kada se pogledam“, rekla je Miljana.

Ostali su pokušali da je uteše nakon što se pokajala zbog onoga što je učinila.

„Tebi će sve biti top. Izgledaćeš kao one crnkinje, još kad staviš one velike minđuše, bićeš top“, rekao joj je jedan od učesnika.

„Ma da, njoj super izgleda to, ne brini“, dodala je jedna učesnica

„Hvala vam, samo da mi brzo poraste kosa“, rekla je Miljana.

Podsetimo, Miljana Kulić je nedavno u rijalitiju saznala da su joj roditelji teško bolesni, te da će morati na operaciju.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar