Foto: EPA/CLAUDIO ONORATI

Glumac Mel Gibson već je odgovarao zbog antisemitizma, a sada su isplivali novi, grozni komentari koje je navodno uputio svojim koleginicama i kolegama iz filmske industrije.

PROČITAJTE JOŠ

Glumica Vinona Rajder ispričala je da ju je Mel Gibson uvredio na verskoj osnovi – pitao ju je da li je „pobegla iz rerne“? Vinona je u intervjuu za „Njujork post“ prepričala antisemitski ispad glumca, koji je već imao probleme zbog rasizma i vređanja pripadnika drugih nacija, rasa i veroispovesti.

„Bili smo na nekoj zabavi sa jednim mojim prijateljem, i Mel je bio tu, pušio je cigaru. Dotakli smo se teme vere, i on me je pitao, nisi ti valjda od onih što su bežali iz rerne“, rekla je glumica, inače Jevrejka.

Termin koji je Gibson upotrebio smatra se izuzetno uvredljivim, jer je aluzija na spaljivanje Jevreja u nacističkim logorima. Nažalost, tu se Gibson nije zaustavio, već je njenog prijatelja, koji je gej, pitao „da li će dobiti sidu ako samo razgovara sa njim“.

Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Gibsonov PR, međutim, tvrdi da ništa od ovoga nije istina. Takođe je dodao da je Mel još 2010. čuo da ovakva priča kruži Holivudom, a da je tada probao da dođe do Vinone kako bi raščistili šta se desilo, ali da je ona to odbila.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Svi komentari (1)