Foto:Privatna arhiva

Bivši fudbaler Nenad Jestrović veoma se raduje Uskrsu, budući da poslednjih godina zbog poslovnih obaveza više vremena provodi u inostranstvu nego kod kuće, pa je tako uvek srećan kada dolaze dolaze hrišćanski praznici.

Međutim, zbog policijskog časa ove godine njegova deca iz prvog braka neće biti sa njima, što mu veoma teško pada. Jestrović sa najmlađim sinom Mateom i supurgom Mimi dočekuje Uskrs u stanu na Dedinju, a kako kaže, kod njih od petka vlada pozitivna euforija jer je mališan bio zadužen za dekoraciju uskršnjih jaja.

Foto:Privatna arhiva

„Na Veliki petak farbali smo jaja i baš smo uživali u tome. Čini nam se da smo se danima pripremali za to. Mateo je jedva čekao da se jaja skuvaju, pripremio je sličice, zatim boje i na kraju ih je ukrasio po svojoj želji. I verujte, jako lepo izgledaju. Nas dvojica jedva čekamo kucanje i odmravanje snaga. Nekad pobedi on, nekad ja. Tu nema pravila“, rekao je Nenad, a potom se njegova supruga nadovezala.

Foto:Privatna arhiva

„Svake godine nešto drugacije pripremamo, ja volim tehniku dekupaž i pastelne boje u kombinaciji sa nekim sitnim kristalima. Ove godine smo ofarbali manje jaja s obzirom na to da smo u kućnoj izolaciji i sami smo.“

Mimi ističe da joj se bivši fudbaler ne meša u kućne poslove, te da ona za uskršnju trpezu priprema razne slane i slatke specijalitete.

„Nenad nije tip koji voli da provodi vreme spremajući hranu, čak ni mene ne opterećuje time, ali svakako imamo naše trenutke kada spremamo zajedno, pustimo neku laganu muziku i uživamo u nekom dobrom vinu. I ako neć mnogo spremati hrane kao prethodnih godina, na stolu će se svakako nalaziti nekoliko jela koja moja porodica voli. Mateo ima svoje želje, Nenad svoje, a ja svoje. Nećemo se baš ni prejedati (smeh). Ovo je inače prvi najradosniji praznik kada smo nas troje sami u stanu.“

Bivši sportista kaže da će mu faliti bliski ljudi, ali će se potruditi da se sa svima čuje i da im već u ranim jutarnjim satima posle doručka čestita praznik.

„Da, ovo je prvi Uskrs da smo sami nas troje, inače volimo da za praznike i nama važne datume budemo sa porodicom i dragim prijateljima. Ispostovaćemo jutarnji običaj tucanja jajima, a onda ću pozvati sve svoje ljude na video poziv i ćaskati s njima“, rekao je Jestrović, a potom od supruge dobio komplimente da je muž za primer.

„Nenad mene uvek iznenađuje sitnim i krupnim stvarima. Ne vezuje se samo za bitne datume, moram priznati da su njegova iznenađenja uvek jako orginalna. On je idealan suprug. Ne opterećujemo jedno drugo glupostima, opušteni smo, svako ima svoju slobodu i što je najbitnije podrška smo jedno drugom u svemu.“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

PROČITAJTE JOŠ