Jelena Veljača Foto: E-Stock/ Aleksandar Nalbantjan

Hrvatska glumica i scenaristkinja Jelena Veljača (39), koja iza sebe ima dva propala braka, priznala je da ljubav prema bivšim supružnicima i dalje oseća.

Ona je u intervjuu za „Miss7“ ispričala kako ni u jednom slučaju do razvoda nije došlo zbog treće osobe ili nekog oblika zlostavljanja, nego zbog nepremostivih razlika.

PROČITAJTE JOŠ

„I Janko, i Dražen, su genijalni frajeri i još ih volim na neki način. Ta ljubav i dalje postoji u nekom paralelnom svemiru“ rekla je Veljača i dodala da je period posle razvoda uvek težak.

Glumica je otkrila da je spremna i na treći brak, ali samo pod uslovom da ljubav s tom osobom traje zauvek.

Osim o razvodima, Jelena je pričala i o seksualnim navikama glumaca, kao i o tome da joj teže pada peglanje, nego pisanje scenarija.

PROČITAJTE JOŠ

„Mitovi su da uvek sve ‘vrvi’ od seksa. Dođeš kući u 18 sati nakon što si snimio sto scena, na setu jedeš hodajući i stvarno ne znam gde bi tu ‘stao’ i seks“ našalila se Jelena i nastavila o kućnim poslovima:

„Uvek razmišljam šta ću da radim ako me neko pita da mu opeglam košulju. Lakše mi je napisati sto stranica scenarija. Noćna mora“, zaključila je Veljača.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)