Jelena Jevremović: U mom životu nema mesta za pravila, ali ima za hranu i piće

Showbiz 27. avg. 202118:40
Podeli:
Jelena Jevremović
Jelena Jevremović Foto: Marija Dejanović/Nova.rs

Jelena Jevremović uživa sa sinovima Lazarom i Tadijom na Crnogorskom primorju, od kojih se ne odvaja. Nekadašnja pevačica ukrala je poslednje dane odmora pred početak školske godine da još malo sinovima ulepša kraj leta.

PROČITAJTE JOŠ

Ćerka legendarnog muzičara Miodraga Mikija Jevremovića uspela je da se organizuje za odmor, iako je do samog kretanja na more mislila da od uživanja nema ništa. Budući da radi na jednom privatnom biznisu, koji strogo drži u tajnosti, Jelena svoje sinove nije mogla da liši odmora, pa je na sve načine obustavila obaveze i na kratko ih odvela u Crnu Goru.

Da se lepo zabavljaju dokazuju fotografije i snimci koje svakodnevno objavljuje na društvene mreže.

Jelena Jevremović
Jelena Jevremović Foto: Marija Dejanović/Nova.rs

S druge strane, Jevremovićeva je našla manjak vremena i za svoj groš. S obzirom na to da redovno trenira, nekadašnja pevačica i vlasnica hita „Ljubav po sebi je greh“, svakodnevno odvaja sat vremena za trening na plaži.

Po njenoj liniji i izazovnom telu može se primetiti da se dosta pomučila sa vežbanjem s obzirom na to da je veliki gurman i da u njenoj kuhinji nema čega nema.

Jelena Jevremović
Jelena Jevremović Foto: Marija Dejanović/Nova.rs

Ako je suditi po komentarima na Instagramu, Jelena bolje izgleda sad nego u mladosti.

„Kakvo telo“ Ovakva nisi bila ni kad si se udala“, „Jelena, budi mi žena“, „Svaka čast na mišićima i pločicama, to je dokaz da žena može sve“, „Sa tvojom lepotom ne može niko i ništa da se meri“, „Koji je recept ovakvog izgleda. Sijaš, devojko“…“, samo su neki od komentara na Jelenine fotografije u kupaćem kostimu.

Jelena Jevremović
Jelena Jevremović Foto: Marija Dejanović/Nova.rs

Kako bi proverili šta Jelena koristi i čime se hrani, pozvali smo je za komentar.

„Ma kod mene nikad nema pravila i ne vodim se tom parolom pošto ne volim pravila. Šta više, mrzim ih. U poslednje vreme dosta treniram, a nekad mi dođe da u teretanu ne uđem po godinu dana. Kod mene sve u životu zavisi od dečijih i mojih obaveza. Kad klinci za koji dan krenu u školu, sigurno se neću posvećivati sebi kao u protekla dva meseca. Jednosravno, deca su mi prioritet, a sve ostalo je po strani. Što se tiče ishrane, stvarno ne pazi. Ja sam mesodžer i bitno mi je samo da ima mesa. Umem u jedan sat posle ponoći da spremam pačačinke, krofne, sufle… Kao što rekoh, nema pravila“, rekla je nekadašnja pevačica za Nova.rs.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari

Vaš komentar