Tanja Savić, Draško Stanivuković, Vesna Vukelić Vendi
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs/E-Stock/Časlav Vukojičić

Vesna Vukelić Vendi otkrila je da je u bliskim rodbinskim odnosima sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem.

Vendi je ispričala da je ona tetka poznatom političaru i da se viđaju povremeno, kada ode u posetu glavnog grada Republike Srpske.

PROČITAJTE JOŠ:

Nedavno su se zajedno našli na slavlju kod svojih rođaka.

„Tako je, dobro ste videli. Draško i ja smo bliski rođaci, ponosna sam na to, na svoje poreklo i na svoje rođake uopšte. Moj pradeda i Draškov pradeda su rođena braća, odnosno moj otac i Draškova baba su brat i sestra od strica, tako da sam ja Drašku tetka. Pa, zato sam ja i rekla da Tanja Savić nije u vezi s Draškom, onda kad je bila ta afera. Znala sam da je to nemoguće jer je on moj rođak i ne bi pao na tako niske grane“, objasnila je Vendi za „Kurir“, pa je opisala kako je došlo do njihovog prethodnog susreta:

„Bili smo na svadbi svi zajedno. Moja sestra Mirjana, koja živi u Australiji, pravila je svadbu, a Draško je kao gradonačelnik venčao nju i njenog supruga. Zaista je bilo prelepo“, rekla je pevačica.

Vendi je prokomentarisala svoju knjigu „Misterija crne žene“, koju je objavila pre nekoliko dana, čime je privukla ogromnu pažnju javnosti.

„Opisujem ljude koji su u jednom veštičjem savezu, vrlo moćnom i jakom. To su sasvim obični ljudi, rade naizgled obične poslove u spoljnom svetu. E, estradnjaci kod takvih ljudi odlaze i traže usluge od njih za novac“, navela je Vesna, pa je objasnila kako to funkcioniše.

„Na primer, ako hoćete da nekog ubijete pomoću crne magije, to košta deset hiljada evra ili više. Znam za slučajeve kad su ljudima preko tih zlih sila nameštali havarije u saobraćaju, ili su im ‘slali’ teške bolesti, pa se onda iznenadimo kad čujemo da je neko za dva ili tri meseca skončao, iznenada, ništa ga nije bolelo. Sve sam to detaljno opisala u knjizi i objasnila ko se i kako time bavi“, rekla je Vendi.

BONUS VIDEO: Tanja Savić napala novinara pre nastupa

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)