Iz produkcije „Gospodara prstenova“: Tražimo vrlo dlakave glumce

Showbiz 27. jun. 202013:59
Podeli:
Foto:Screenshot/Youtube

Produkcijska kompanija koja stoji iza serije "Gospodar prstenova" objavila je da za potrebe serije traže vrlo dlakave ljude i one koji imaju karakteristične crte lica, kako bi mogli da glume Orke.

Naime, iz prodkcije su objavili veoma čudan oglas, a neki su ga ocenili i bizarnim. U oglasu su naveli da traže dlakova muškarce  i žene, kao i visoki, bez obzira na uzrast i građu.

„U potrazi smo i za onima koji su niži od metar i po ili više od dva metra, onima imaju karakteristična lica sa mnogo bora, za androgenim muškarcima i ženama, za dlakavim, dlakavim ljudima svih uzrasta i rasa. Potrebni su nam i visoki, vitki i graciozni igrači, cirkuski zabavljači koji umeju da žongliraju i hodaju na štakama, široki, opasni bajkeri, ljudi koji imaju evroazijsko poreklo svih uzrasta, kao i crvenokose osobe, bez obzira na godine, veličinu i oblik“, stoji u oglasu.

Inače, snimanje serije će biti na Novom Zelandu, a glavnu ulogu je dobio Ričard Aramajo. A pored njega igraće će i Oven Artur, Nazanin Boniadi, Tom Badž, Morfid Klark, Ismael Kruz Kordova, Ema Horvat, Markela Kavano, Džozef Mavl i drugi…

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

PROČITAJTE JOŠ

Komentari

Vaš komentar