Foto:Ivan Dinić/Nova S/Zoran Lončarević

Novi glavni i odgovorni urednik Tanjuga je Jovana Joksimović, nekadašnje lice televizije Prva. Njen kolega, voditelj Ivan Ivanović, koji je takođe radio na pomenutoj televiziji, za Nova.rs kaže da je voditeljka pravi dokaz da u Srbiji još uvek prolaze "ničji".

„To je dokaz da u Srbiji još uvek najbolje prolaze oni koji su “ničiji”. Objektivni, slobodni novinari, pravi profesionalci“, rekao je on za naš portal.

PROČITAJTE JOŠ

Jovana Joksimović izjavila je da joj je čast što se nalazi, kako kaže, u društvu najboljih.

“Čast mi je što ću biti na čelu tima najboljih novinara u državi. Privilegija je dobiti mogućnost da nastavimo tradiciju dugu skoro 80 godina. Cilj nam je da budemo tačni, najbrži, objektivni i kredibilni. Sigurna sam da će Tanjug i ubuduće biti okosnica svih važnih događaja u zemlji, regionu i svetu“, kaže Jovana Joksimović, a prenosi Tanjug.

Svi Tanjugovi servisi su sada registrovani na firmu “TAČNO” d.o.o, čiji je direktor Manja Grčić.

Prema ugovoru sa Republičkom direkcijom za imovinu, žigovi Tanjuga ustupljeni su na korišćenje preduzeću “TAČNO” na deset godina. A, pravo svojine na nepokretnostima i pokretnim stvarima, pravo korišćenja na stvarima u javnoj svojini i druga imovinska prava pripadaju Republičkoj direkciji za imovinu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (13)