Ivan Mihailović: Kako su nas koleginice iznenadile na sceni

Showbiz 17. jul. 202100:00
Podeli:
Foto: Instagram/ivanmihailovic

Glumac Ivan Mihailović ne govori o projektima dok ne potpiše ugovor, a da je prednost kada scenu može da deli sa kolegama s kojima se i privatno poznaje.

Ulogom Mirka Klisure u seriji „Vojna akademija“ Ivan Mihailović privukao je pažnju javnosti, a kako kaže odlično se oseća i dok radi na TV-u, ali i na daskama koje život znače. Nedavno je imao premijeru predstave „Ova će biti ista“ u Ateljeu 212 sa kolegama Urošem Jakovljevićem i Dejanom Dedićem.

PROČITAJTE JOŠ

„Ovo je nastavak priče koje su devojke vrlo vešto, precizno i na pravi način ispričale pre nekoliko sezona u predstavi „Ovaj će biti drugačiji“. One igraju već jako dugo tu predstavu, a mi smo imali jako težak zadatak da odgovorimo iz muške vizure. Isti je pisac. Divna spisateljica Staša Bajac, neverovatno zanimljiv, važan i aktuelan komad. Nama je bilo na jedan način lako zato što je priično sve jasno napisano. Ono što je teško jeste napraviti na sceni da izgleda sve uverljivo, da mi budemo aktuelni i mislim da smo u tome uspeli“, rekao je Ivan za „Blic“.

Njih su na sceni iznenadile koleginice, pa je Ivan oduševljen njihovim činom.

„Mi nismo znali da će se to desiti. One su obukle svoje kostime iz predstave i napravile nešto što iz priče starijih kolega liči na „Atelje 212″ o kakvom se govori i sve te legende koje se godinama prepričavaju. Mislim da će ova priča za nekih 20 godina biti malo masnija i još veća. To je bio divan trenutak, divna podrška mladih koleginica. Nije nam bio lak zadatak. Imali smo ozbiljan pritisak kako im parirati. Ali napravili smo drugačiju predstavu koju će publika jako voleti“, kazao je glumac.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Bonus video

 

 

Komentari

Vaš komentar