Još niste čuli novi Vučićev nadimak: Smehotresni komentari Ivana Ivanovića

Showbiz 24. okt. 202112:39 > 13:04
Podeli:

Tema voditelja Ivana Ivanovića i već svima dobro poznate muške ekipe iz "4 i po muškarca sa Ivanom Ivanovićem" u emisiji koja je sinoć emitovana na kanalu Nova S bio je novi nadimak Ćorguz koji je predsednik Aleksandar Vučić po svoj prilici nadenuo sam sebi.

Pročitajte još:

Ivanović je na početku pustio insert iz jedne emisije u kojoj je Vučić nabrajao sve uvrede kojim ga navodno nazivaju protivnici.

„I dobro, onda sam i Ćorguz i Picousti, i ovakva i onakav. To je sve u redu“, rekao je Vučić za sebe gostujući u jednoj emisiji nedavno.

Nakon pomenutog inserta, Ivanović je sa Dinčićem, Raičevićem i Ilićem nastavio da se šali povodom Vučićeve izjave, u njima dobro poznatom maniru.

„Nikada u životu nisam čuo da mu je neko rekao da je Ćorguz“, rekao je Dinčić

„Čoveka isključivo zovu Picousti“, nadovezao se Ivanović.

„Malo si ćorav, malo guzat?“, zapitao se Dinčić.

„Ako on za sebe kaže da je picousti to znači da je legalno da se tako naziva, prema tome otvorena je sezona nazivanja predsednika picoustim. Pritom mu ne smeta“, našalio se Ivan.

„Moraš ćoravu guzu Picousti da ljubiš“.

Ivanović i njegova ekipa su se našalili i na račun rolke koja je trenutno, mast hev, među političarima, a posebno među muškim članovima SNS-a. Insert iz emisije pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO: „4 i po muškarca sa Ivanom Ivanovićem“: Epizoda 05 (16.10.2020)

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

Komentari

Vaš komentar