Iva Štrljić se toliko šlihta Vučiću da nas je blam, a dotakla se i Šapića

Showbiz 25. jun 202211:2945 komentara
Podeli:
Aleksandar Vučić i Iva Štrljić Foto:Predsedništvo Srbije/Dimitrije Goll/Goran Srdanov/Nova.rs

Glumica je govorila o svom angažmanu na mestu odbornice u gradskoj Skupštini.

Štrljićeva se u intervjuu za srpske tabloide u gotovo svakom odgovoru trudila da što više istakne svoje poštovanje prema Vučiću.

PROČITAJTE JOŠ

„Uvek volim da kažem da grad čine ljudi, njihove ideje i način kako pokazuju ljubav prema svom gradu, brinući o njemu i trudeći se da on iz dana u dan bude sve sadržajniji, sređeniji i bolji i zato mi je drago što sam na listi ‘Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve’ – s ljudima koji imaju viziju i plan kako da učine da Beograd nastavi da napreduje i da nastavi da bude grad u koji se svi zaljubljuju, u koji rado dolaze, koji ne zaboravljaju, kome se vraćaju“, navela je ona.

Govoreći u "teškoj zimi" koju je predsednik najavio, glumica je otkrila da li strepi.

Iva Štrljić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

"Kakva god da bude zima, znam da je predsednik Vučić čovek koji brine i voli svoju zemlju i koji se trudi da se svi osećamo sigurno i stabilno u najrazličitijim okolnostima i znam da će to tako biti i ove zime jer je on uz nas. Predsednik je čovek koji poseduje sve kvalitete vrhunskog državnika i velikog čoveka, na kog treba da budemo ponosni", istakla je.

Ona je komentarisala i novog gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića.

"Ako uzmemo u obzir to da je Šapić deset godina vodio uspešno opštinu Novi Beograd i da je pored toga u politici Aleksandra Vučića prepoznao vrednosti koje od našeg Beograda i Srbije čine još lepše mesto za život, verujem da će i posao gradonačelnika obavljati s velikim uspehom, a iznad svega u interesu građana Beograda", zaključila je glumica.

BONUS VIDEO: Iva Štrljić slavi pobedu SNS na izborima

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar