Darko Lazić
Darko Lazić Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Otkrio detalje ove afere.

Folk pevač Darko Lazić započeo je vezu sa izvesnom Katarinom, koja je i dalje u zakonitom braku sa sportistom Đorđem Jankovićem.

PROČITAJTE JOŠ:

Poslednjih dana nagađa se o detaljima „ljubavnog trougla“ u kom se Đorđe našao. On se do sada nije javno oglašavao, a sada odlučio da javno iznese priču iz svog ugla i stavi tačku na nagađanja.

Đorđe je otkrio da su on i Katarina potpisali i predali papire za sporazumi razvod braka, kako kaže, nekoliko dana pre nego što je ona započela romansu sa folkerom.

„Ljubav između mene i Katarine trajala je sedam godina, od čega smo četiri godine bili u braku. Nažalost, nismo se ostvarili kao roditelji. Kada smo videli da svako treba da nastavi svojim putem, civilizovano smo potpisali predlog za sporazumni razvod braka, nekoliko dana pre nego što je ona počela svoj odnos sa Lazićem, ali je naš zajednički život prekinut dosta ranije“, rekao je Đorđe za „Blic“i dodao:

„Predmet je pred sudom i čekamo poziv sudije. Nismo u kontaktu osim u vezi procesa razvoda kad smo se i zadnji put videli. Ja joj želim svu sreću u životu i svako dobro. Uplitanje medija u ceo slučaj nekima je možda donelo korist, ali mojoj porodici i meni donelo je nemir“.

„Zamislite samo kako se osećam dok roditelji dece koju treniram čitaju napise po novinama. Istu tu decu učim da veštinu koriste isključivo u samoodbrani i da ne budu nasilni. Šta god više da izjavim mogu samo da nanesem štetu i Katarini i sebi“, rekao je još uvek zakoniti muž folkerove devojke, a onda se osvrnuo na pevača.

Darka Lazića ne poznajem lično niti sam ikada bio u bilo kakvom kontaktu sa njim“, rekao je Đorđe i dodao:

„Bojim se da bi bilo kojom drugom iskrenom izjavom samo produbio medijsko prepucavanje što mi nikako nije cilj“, zaključio je on.

BONUS VIDEO: Svi skandali Darka Lazića

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)