Darko Lazić
Darko Lazić Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Od pevača je dobila i nesvakidašnji rođendanski poklon.

Darko Lazić  je nedavno uplovio u novu ljubavnu vezu, i to sa ženom koja je još uvek u zakonskom braku, a zbog koga je ona ostavila svog supruga i preselila se kod pevača u stan, saznaje Kurir.

PROČITAJTE JOŠ:

Iako se u medijima spekulisalo da sefolker pomirio sa bivšom verenicom Marinom Gagić s kojom ima i sina, naš dobro obavešteni izvor nam otkriva sve detalje nove Lazićeve veze sa izvesnom Katarinom S. iz Ugrinovaca.

U pitanju je devojka s kojom je Darko nedavno objavio fotografiju s treninga iz teretane, ali i s kojom je viđen da se ljubi na jednom nastupu, a ona fizički neodoljiva podseća na Barbaru Bobak, doskorašnju Lazićevu partnerku.

„Darko već neko vreme uživa u vezi sa Katarinom S. Ona je godinu dana starija od njega, ima 32 godine. U braku je već tri-četiri godine sa Đ. J. (identitet poznat redakciji). Taj čovek je sportista, vlasnik je teretane u jednom malom mestu u Sremu, gde radi i kao trener. Oni su pokušavali da dobiju dete duže vreme, ali im nije uspevalo. Išli su i na vantelesnu oplodnju. Verovatno je to i jedan od razloga što je došlo do problema između njih – započinje priču izvor, a onda opisuje i kako je došlo do toga da Katarina pređe da živi kod Lazića:

Darko Lazić Foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

„Sa Darkom je Katarina kliknula na prvu. Oni su duže vreme u kontaktu preko društvenih mreža, a poznaju se i od ranije. Često je išla i na njegove nastupe. Ipak, druženje su intenzivirali posle zajedničkih treninga u teretani i konsultacije u vezi sa ishranom. Lazić je poludeo za njom i nije ga bilo briga što je ona još udata žena, to mu uopšte nije smetalo. Skoro su ona, njena sestra i Darko proslavili njen rođendan u jednoj kafani u Novom Sadu, nakon čega je prespavala kod Darka u stanu. Iako se Katarina još uvek nije zvanično razvela, ona je pre izvesnog vremena bez objašnjenja samo pokupila svoje stvari iz kuće gde je živela sa mužem i preselila se kod Darka“, navodi sagovornik pomenutog medija.

Nedavno su pevač i njegova nova devojka zajedno bili na odmoru.

„Katarinin suprug je bio u šoku, baš se osetio izdano. Odmah je obrisao sve zajedničke slike sa suprugom na mrežama, a ubrzo je to uradila i ona. Sad se već pomirio s tim, vratio se treninzima i poslu, to ga ispunjava. Inače, Kaća i Darko su bili i na moru zajedno. S njima je išla i njena mlađa sestra. Iako su to prvo krili, kasnije su se opustili, pa su prvo objavili selfi iz teretane, a onda ga je ona i poljubila u usta dok je pevao svoju pesmu „Moje bivše žene“ na jednom nastupu, što je neko i snimio i objavio na mrežama“, dodaje izvor.

Darko Lazić
Darko Lazić Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ipak, ono što je najzanimljivije u celoj priči jeste poklon koji je Darko poklonio svojoj novoj devojci za rođendan.

„Darko je Katarini za rođendan platio ugradnju silikona u grudi na jednoj poznatoj klinici. Ovih dana bi trebalo da ide da uradi tu intervenciju. Za to je iskeširao 3.000 evra i nije trepnuo. Nju je to baš obradovalo, duže vreme ima želju da poveća grudi“, završava izvor.

BONUS VIDEO: Svi skandali Darka Lazića

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (2)