Hejli i Džastin Biber Justin Bieber and Hailey Bieber
Hejli i Džastin Biber Foto: GAC / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Hejli Biber, supruga planetarno popularnog pevača Džastina Bibera, gostujući u podkastu "Victoria's Secret Voices", govorila je o periodu njegovog odvikavanja od ovisnosti, te je otkrila da joj je tada bilo teško.

Kako je rekla, taj period joj je probudilo sećanja na njenog oca, Stivena Boldvina, koji je imao sličnih problema kao njen suprug Džastin.

PROČITAJTE JOŠ

„Ne samo moj tata, već i mnogo drugih članova porodice s njegove strane, bori se s različitim stvarima. Moj je tata uvek bio otvoren po pitanju svoje ovisnosti i to sam uvek cenila kod njega. Uvek sam bila jako, jako bliska s njim. On je bio otvoren u vezi s tim zašto je trezan i zašto je važno da mi ne postanemo ovisni. Takođe nam je pokazao kako izgleda čovek koji je ovisan o alkoholu i kako do toga uopšte dolazi“, rekla je manekenka, prenosi portal Index.hr.

„Morala sam ponovo da se vratim u prošlost i suočim se s ovisnošću o drogi. Opet su tu bili ti neki mračni prostori i vratiti se u njih bilo mi je izuzetno teško“, dodala je.

Hejli je potom otkrila kako je izgledao period života dok se Džastin borio s ovisnošću.

„Pitala bih ga kako se nosi s tim. Bilo je trenutaka kad bih se sva unervozila, pitala bih Džastina da li mu je u redu da to čini, jer sam znala da je već imao trenutke u životu kad mu to nije bilo u redu i kad je prolazio kroz svoja mračna stanja. Ali on ima dobru samosvest kada je to u pitanju, te je vrlo otvoren u vezi sa svojom ovisnošću, i to je sve što tražim od njega“, ispričala je ona.

Inače, Džastin Biber ranije je priznao da je prvi put probao marihuanu kada je imao samo 13 godina, nakon čega je konzumirao i mnoge vrste droga. Kako je rekao, to mu je bio beg od stvarnog života i tereta slave.

„Kada imate nekoga tako jako mladog, moguće je da ima tu užasnu teskobu koja prođe nedijagnostikovana i vi ne znate šta zapravo osećate. Tada počnete sami da se lečite jer se tako osećate bolje. A to vam samo pomaže da ništa ne osećate“, pojasnila je Hejli.

Bonus video

Nikolija drastično promenila fizički izgled: Fanovi je upoređuju s Hejli Biber

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.