Hejli brani Džastina, nakon što je na nju urlao u javnosti

Showbiz 15. jul. 202117:43
Podeli:
Foto: MPIFS / Capital pictures / Profimedia

Nakon što je isplivao snimak na kojem se vidi kako Džastin Biber urla na suprugu u javnosti, oglasila se i Hejli Biber pokušavajući da pevača odbrani od osuda fanova.

Pročitajte još:

Na snimku se vidi kako pevač besni na manekenku, te ni ona nije pokušala da predstavi realnost drugačije, ali je pronašla opravdanje za njegovu burnu reakciju.

Naime, Hejli je rekla da se nije desilo ništa loše, ali obožavatelji su našli nove dokaze o zlostavljanju koje Hejli navodno trpi od strane ove pop zvezde, sa kojim je u braku od 2018. godine.

Snimak od pre nekoliko dana prikazuje momenat kada je 26-ogodišnji muzičar urla na suprugu s podignutim prstom, te je izgledao kao da je na rubu živaca.

Manekenka je rekla da je isključivo u pitanju adrenalin nakon njegovog nastupa, i kako su sve ostale spekulacije “potpuna glupost”.

„Nije sve kako se čini. On je bio pod čistim adrenalinom posle svog nastupa. Sve ostale pretpostavke su potpuna glupost i u potpunosti netačne. Prošli vikend je bio predivan i ja sam okružena ljubavlju“, napisala je ona.

Međutim, fanovi popularnog para nisu mnogo zadovoljni ovim odgovorom, jer ovo nije prvi put da se Džastin neprilično ophodi prema svojoj supruzi. Postoji više snimaka i kompilacija ovog para na kom se vidi kako je on vređa, nipodaštava i odgovara na pasivno-agresivan način na uobičajena pitanja koja mu Hejli postavlja.

„Ovo je detinjasto“, „Ne znam kako ga trpi“, „Mnogo je bezobrazan“, „Razvedite se, ne ide vam“, samo su neki od komentara ispoda snimaka na kojem se vidi kako Biber besni na Hejli.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar