Foto: Zoran Lončarević

Nekadašnji pevač “Divljih jagoda” i “Bijelog dugmeta”, Alen Islamović, rešio je da uđe u politiku, a razlog su migranti koji su "upropastili njegov rodni grad Bihać".

„Želim da pomognem stanovnicima Bihaća da se ulice našeg grada ponovo vrate građanima, da im se vrati sloboda šetnje, sloboda konzumiranja reke Une, sloboda svega onoga što je nekad bilo“, rekao je Islamović za “Dnevni avaz”.

PROČITAJTE JOŠ

„U Bihaću imam svoje poljoprivredno dobro i imanja, a moram da imam stražare da sve to čuvaju od migranata. Niko ništa nije učinio, ni pomogao da se reši ovaj problem, čak ni lokalna vlast.“

Alen naglašava da se katastrofa dešava već četiri godine, a da je on čovek koji će u svakom momentu skretati pažnju na problem migranata:

„Nema koga neću napadati samo da zaštitim svoj grad. Građani su počeli da se naoružavaju da čuvaju svoja dobra. Ružno je to reći, ali tamo se uništavju vikendice, spaljuju kuće… Zadnji dinar koji dođe iz dijaspore, koji ljudu ulože u svoje poslove, u turizam, sad je to na dnu da. To je tužno, jadno i bedno. Vreme je da neko progovori. Ja ću biti ministar spoljnih poslova svog grada Bihaća, koji će žestoko galamiti“, poručuje Islamović.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)