Foto: NOVA S

Autorka, voditeljka i novinarka Maja Nikolić u današnjoj emisiji "Među nama" ugostila je nekadašnjeg vokalistu "Divljih jagoda" i "Bijelog dugmeta" Alena Islamovića.

Alen se u emisiju uključio putem skajp video poziva, a sa Majom Nikolić govorio je o današnjem muslimanskom prazniku, svom životu u izolaciji, nekadašnjim nastupima u Jugoslaviji, ali i o novoj pesmi „Na pola koplja“ koju je napravio tokom karantinske izolacije.

PROČITAJTE JOŠ

„Ja praznike proslavljam pretežno u krugu porodice, uvek mi je lepo. Kada imam slobodno vreme, uživam sa porodicom“, započeo je Alen i dodao:

„Sećam se jednog lepog nastupa, 83. godine na stadionu jugoslovenske narodne armije, gde smo uz pesmu sa albuma „Čarobnjaci“ izvodila vežba. Bio je to jako lep događaj. Kada sviram te pesme, uvek mi je neka seta u glasu. Ljudi i dolaze na koncerte da čuju tu setu u mom glasu, mislim barem da dolaze zbog toga , izjavio je on u „Među nama“.

Ceo razgovor sa Alenom Islamovićem i Majom Nikolić možete pogledati u videu na početku ovog teksta.

Emisiju “Među nama” sa Radom Đurić i Majom Nikolić možete gledati svakog radnog dana od 17 do 19 časova uživo na televiziji “Nova S.”

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.