INTERVJU Danilo Mašojević: Zovu me vesnik vikenda

Podeli:
Danilo Mašojević Foto: Zoran Lončarević

Danilo Mašojević na TV Nova vodi čak dve emisije - "Probudi se" i "Među nama". Na samom startu nove sezone u razgovoru za Novu otkriva nepoznate detalje svog posla, ali i koga bi voleo da ugosti u nekoj od emisija.

Pročitajte još:

Jeste li uspeli da se naspavate tokom letnje pauze?

– Leto sam proveo na relaciji između Slovenske plaže u Budvi, Priboja i Sarajeva. Iskoristio sam sve prednosti života i odmora na tromeđi. A što se spavanja tiče, bio sam najgori saputnik jer sam i na odmoru ustajao ranom zorom, tačnije negde oko 7 časova. Ali, uprkos tome, zaista sam uspeo i da se provedem i odmorim tokom letnje pauze.

Ovo je već druga sezona jutarnjeg programa „Probudi se“. Šta je najteži deo posla kod ove vrste programa?

– U mom slučaju to što nemam vikende i skroz sam mimo svih dešavanja, jer kada su meni slobodni dani, svi ostali odmaraju, i obrnuto. Što se tiče obaveza u vezi s emisijom, imam sreću da pored sebe imam urednicu Veru Nikolić, koja mi je velika podrška tokom svakog jutarnjeg programa.

Pored „Probudi se“, uređujete i vodite emisiju „Među nama“. Je li teško uskladiti to?

– Šale se sa mnom da sam vesnik vikenda, jer kada mene ljudi vide na TV-u, znaju da je vikend (smeh). Petkom sam u ulozi domaćina emisije „Među nama“. Nije lako raditi na dva koloseka, ali je veliko zadovoljstvo što mi je ukazano poverenje da na kraju radne nedelje preuzmem kormilo ovog programa. Još uvek nisam „pomešao“ termine emisija i gledaocima u 17.15 časova poželeo dobro jutro.

Danilo Mašojević Foto: Zoran Lončarević

Postoji li neko koga biste voleli da ugostite, a do sada niste?

– Iskreno, do sada sam nekoliko puta radio za različite priloge i novine intervjue sa Natašom Ninković, dogovarao gostovanja za emisije, ali je do sada još nisam ugostio u jutarnjem programu ili u „Među nama“, tako da je moja želja da sada kao domaćin ugostim jednu od naših najboljih i najlepših glumica.

Pročitajte još:

Pred kojim sagovornikom ste imali najveću tremu?

– Najveću tremu imam kada su prekoputa mene moji prijatelji ili kolege. Tada sam, iskreno, najlošiji, i dam se lako zbuniti. Kineska imena i nazivi provincija i ja nismo u ljubavi, kao i imena nekih stranih tenisera. Verujte mi na reč, jutarnji programi su najzanimljiviji u prvih pola sata dok se još nismo razbudili, i u nekim danima su riznica lapsusa. I gledaoci mogu da imaju novu zanimaciju, neka obrate pažnju šta nam stoji na stolu, kod mene često može da se vide stvari kojima tu nije mesto. Nažalost, još nemamo „štek“ za užinu.

Ispričajte nam neki svoj blam u živom programu.

– Malo je stranica novina Nova za sve ono što mogu da nabrojim.

Kako uspevate da uskladite poslovni i privatni život. Živite li brzim tempom ili ste mirniji tip?

– Ko vam je rekao da uspevam? Za sada je borba ljutita sve uskladiti. Nadam se da ću uskoro u tome uspeti.

Bonus video:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar