Podeli
Danilo Mašojević Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Danilo Mašojević, jedan od voditelja jutarnjeg programa "Probudi se", u žurbi i praznog stomaka, ugostio je ove nedelje ekipu portala Nova.rs, te nas je sproveo kroz prostorije svog studija u kojem se svakog vikenda budi sa gledaocima televizije Nova S.

U pauzama jutarnjeg programa, Mašojević je užurbano, uz burek i jogurt, pričao o nepredvidivim situacijama koje program nosi sa sobom i sa kojima se on i ekipa jutarnjeg suočavaju gotovo svakog dana. Jedan od najvećih strahova, kaže, bio mu je da se ne uspava za vođenje programa.

POGLEDAJTE JOŠ

“U početku je baš bilo stresno. Brinuo sam da se ne uspavam. Jedan telefon navijem, otvorim vrata spavaće sobe, stavim telefon u kuhinju .. kako bih ga čuo. Sreća pa je dobra izolacija i komšije se ne bune”, rekao je kroz šalu voditelj.

“Naučiš u jutarnjem svašta. Svašta možeš da uradiš u 12 minuta. Na primer, da pojedeš burek i jogurt, samo je bitno da masnim prstima ne pipaš odelo kako stilistkinja ne bi dobila nervni slom.”

Ovog jutra, Danilo je imao prilike i da svira violončelo, a to je, kako je objasnio, samo jedna od stvari koje mu posao omogućava, a kojih se nikada ne bi setio u privatnoj režiji.

Ceo razgovor sa harizmatičnim voditeljem možete pogledati u videu na početku teksta.

Galeriju fotografija sa današnjeg snimanja “Probudi se” možete pogledati u nastavku.

Jutarnji program “Probudi se” možete gledati svakog radnog dana od 5.55 i svakog vikenda od 6.55 časova ujutru, na televiziji Nova S.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar