Ilma Karahmet Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

"Sinan Sakić je izrazio želju da se upoznamo, pa su mom ocu i meni tokom našeg boravka u Beogradu organizovali da odemo u njegov stan gde je živeo sa suprugom Sabinom. Upoznala sam mu porodicu koja je predivna i nastavili smo kontakt", rekla je za Nova.rs pevačica Ilma Karahmet.

PROČITAJTE JOŠ

Pevačica Ilma Karahmet javnosti je poznata iz takmičenja „X faktor“, gde se pojavila sa 13 godina i raspametila Balkan. Ne samo da je osvojila srca članova žirija i publike, već su je velikani naše muzike zapamtili i imali želju da je upoznaju.

Jedan od njih bio je i pokojni Sinan Sakić, koji je redovno pratio Ilmu u takmičenju i našao način da dođe do nje. Nakon njihovog telefonskog razgovora, Ilma je sa oceo otišla u njegov porodični stan na Dorćolu, gde ih je ugostio sa suprugom Sabinom. Ilma je u razgovoru za Nova.rs ispričala kako je došlo do njihovog kontakta i koliko joj je značila njegova podrška.

„Jednom prilikom sam izjavila da slušam narodnu muziku i da se u mojoj kući peva. Inače, moj otac jako dobro peva narodnjake. Sinan Sakić je na prvom mestu kad je moja porodica u pitanju. Tada sam rekla da slušam sve to. Sinan je izrazio želju da se upoznamo, pa su mom ocu i meni tokom našeg boravka u Beogradu organizovali da odemo u njegov stan gde je živeo sa suprugom Sabinom. Upoznala sam mu porodicu koja je predivna i nastavili smo kontakt“, rekla je pevačica i dodala da je Sakić verovao u nju i da joj je bio vetar u leđa.

Sinan Sakić Foto:E-Stock/Konstantin Bacetić

„Žao mi je što ga više nema. Ništa u životu nije slučajno jer posle ovog razgovora idem da se vidim sa Sabinom. Ostali smo zaista u dobrim odnosima. Moram da naglasim da mi je bio najveća podrška i jako dobar čovek koji je verovao u moj talenat i dobrotu, a sam je bio iznad svega toga. Čak sam gostovala na njegovom poslednjem koncertu na Tašmajdanu i to su zaista divne uspomene koje ću zaista pamtiti“, kazala je ona.

Na pitanje da li bi jednog dana ukrstila talenat sa Sinanovim sinom Alenom Sakićem koji se bavi rep muzikom, ona kaže da bi joj bilo zadovoljstvo.

„Upoznala sam Alena. On se tad nije bavio muzikom i podržavam ga u svemu. Što da ne, u životu nikad ne znaš šta se može desiti“, završava Ilma.

BONUS VIDEO: Mirza Selimović i Ilma Karahmet

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

 

 

Komentari

Svi komentari (0)