Foto:Nemanja Jovanović

Reper Slobodan Veljković Cobi je na svom Tviter nalogu iskazao nezadovoljstvo kada su u pitanju korisnici sve popularnije društvene mreže Tik-Tok.

Naime, Cobiju se ne dopada to što je korisnicima Tik-Tok-a važno samo to kako izgledaju dok se snimaju i igraju, a da im nije važno da „istraže“ uz koju to pesmu igraju.

PROČITAJTE JOŠ

„Naravno da je prihvatljivije da u 2020. radiš neki kretenski dens na Tik-Tok-u nego da istražiš koja je ta pesma uz koju igraš taj kretenski dens. Bitno da si lep na kameri“, napisao je on Tviteru.

On je svojim tvitom stavio do znanja pratiocima da nije fan popularne društvene mreže, koja je zaludela mlađe generacije, jer je mnogi ne koriste na pravi način.

Cobi je inače nedavno u intervjuu koji je dao za Nova.rs između ostalog rekao da je u karantinu radio i po deset sati dnevno, te da mu je izolacija i odgovarala s obzirom na to da nije „neki društveni tip“. Mada je poznato da je Cobi jedan od najangažovanijih muzičkih producenata trenutno na ovim prostorima, on je ipak karantin iskoristio da stvara muziku za sebe, a pre mesec dana objavio je singl „Devedesete“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)