Slobodan Veljković Cobi

Reper i muzički producent, Slobodan Veljković Cobi, vreme u kućnoj izolaciji provodi radno, a u razgovoru za Nova.rs ističe da se sedeći kod kuće zapravo oseća društveno korisno.

„Od 10. marta sam u stanu i lepo mi je. Vreme u samoizolaciji provodim tako što radim neku muziku. Trenutno radim neke svoje stvari, eksperimentišem, pa ćemo videti šta će ispasti na kraju. Konačno, posle par godina, uspevam da sednem i radim ono što sam zapravo ja u biti. Dnevno radim po deset sati i osećam se društveno korisno što sedim kući (smeh).”

PROČITAJTE JOŠ

Na pitanje da li trenutno stvara samo muziku za sebe, ili su među njegovim izolacijskim poslovnim poduhvatima i pesme koje komponuje za druge pevače, Cobi je imao pomalo tajanstven odgovor.

“Imam dve tri stvari da odradim koje mi se vuku od prošle godine.”

Cobi inače živi sa svojom devojkom Jelenom Nikolić, na društvenim mrežama poznatijom kao Cobeliks, te smo ga upitali kako ona podnosi izolaciju i da li se u zatvorenom prostoru više vole ili se možda više svađaju.

“E, pa kul smo za sad. Šta znam… Ja uglavnom radim po deset sati svaki dan. Ona čita, gleda, smišlja ideje za svoj brend Babytuna. Sad smo malo organizovaniji nego ranije zbog ove situacije, ali je sve normalno. Za sad (smeh).”

PROČITAJTE JOŠ

Pošto vreme u izolaciji provodi sa svojom lepšom polovinom, pitali smo šta mu najviše nedostaje.

“Generalno, nisam neki društveni tip, tako da mi ovo u neku ruku i odgovara, mada sam se nekih stvari baš uželeo. Kad sve ovo prođe, prvo što ću uraditi je da posetim ćaleta, pa onda idem u Mek na neki big mek, čizburger, pavlaka sos i koka-kolu“, priča Cobi, a onda otkriva i kako se njegov tata, koji inače živi u Prokuplju, snalazi tokom vanrednog stanja.

“On sedi kod kuće i ne pušta nikog. Bori se, šta će. Snalazi se čovek. Rodbina, drugari i komšije mu pomažu. Ovim putem bih hteo i da im se zahvalim što brinu o mom tatici malenom.”

Cobi je na kraju imao poruku za čitaoce portala Nova.rs:

“Ljudi, držite se da preguramo ovo ludilo. Pozdrav od Cobija.”

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.