Hladan tuš Igora Jurića: Pitajte Milenu za njena osećanja

Showbiz 22. jun. 202210:57 > 11:0018 komentara
Podeli:
Foto: Instagram/milena_bogdan, Zoran Lončarević/Nova.rs

Milena Popović, nevenčana supruga pokojnog Olivera Ivanovića, nedavno je obelodanila da je u vezi sa Igorom Jurićem, ocem tragično nastradale devojčice Tijane Jurić.

Ona je objavila njihovu zajedničku fotografiju, a sudeći prema pisanju medija, ovaj potez nije obradovao njenog partnera.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, Jurić je nakon što je Milena postavila sliku sa njim uz emotikon srca, navodno kazao da on nije estradna zvezda da bi bilo šta u javnosti objavljivao u vezi sa svojom privatnošću.

– Za sve što je objavila Milena Popović iskomunicirajte sa njom, kao i pitanja koja se tiču nje i njenih osećanja – kazao je Jurić za medije.

Da su posredi „nevolje u raju”, svojim gestom potvrdila je i sama Milena Popović. Redakcija dnevnog lista pozvala je Milenu za komentar a ona je ljutito kazala da zna zbog čega je zovu, ali da joj nije do priče.

Na pitanje da li je boli prozivka partnera Igora Jurića, kazala je da nema komentar ni na jedno pitanje, a potom prekinula vezu. Ipak, nakon što je završen razgovor poslala je poruku.

– Doneli smo odluku da naš privatan život držimo dalje od očiju javnosti i medija. To je sve – kazala je ona, očigledno prihvativši Jurićev stav da se ne eksponiraju.

Podsećamo, nakon što je objavila sliku sa Igorom Jurićem, komentari samo su se nizali, nakon čega je Popovićeva obrisala fotografiju. Prema pisanju medija, ona i Jurić su veće dve godine u vezi i zajedno žive u centru Novog Sada. Kako su ispričali izvori bliski ovom paru, i Jurićeva ćerka i sin Popovićeve su upoznati sa njihovim ljubavnim životom i neretko svi zajedno odlaze u restorane.

BONUS VIDEO: Protestna šetnja u Beogradu pod nazivom "Ko je ubio Olivera" na 4. godišnjicu smrti Olivera Ivanovića

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar