Sergej Trifunović, Marija Karan
Foto: Instagram/marakaran

Malo je onih iz naše zemlje koji makar jednom nisu odgledali domaći film "Kad porastem biću kengur", u režiji Radivoja Andrića, koji je snimljen davne 2004. godine. U čuvenoj komediji Marija Karan dobila je glavnu i ulogu Iris, koja je jedna od njenih značajnijih uloga u srpskim projektima.

I dan-danas redovno se spomunju scene, od kojih su osmišljeni i citati, snimljene ispred bioskopa „Voždovac“. Pored glumice, u tim scenama igrao je i Sergej Trifunović koji je fenomenalno odradio svoj zadatak i ulogu Brace.

Da se glumci združe na snimanjima i nastave komunikaciju i van posla, dokaz su njihovi privatni skupovi. Današnji susret Karanove i Trifunovića Marija je ovekovečila fotografijom, koju je objavila na svoj Instagram profil.

„Iris i Braca“, napisala je glumica, vrativši se u davnu 2004. godinu.

Sergej je takođe istu fotografiju objavio na Tviter, uz zanimljiv citat.

– Mogli bismo na piće

– Mogli bismo da ja nisam klošar. 17 godina kasnije, napisao je Trifunović.

PROČITAJTE JOŠ

U filmu „Kad porastem biću kengur“ pored Marije i Sergeja igrali su Boris Milivojević, Nikola Vujović, Gordan Kičić, Lazar Strugar i Miodrag Fišeković. Film govori o mladim ljudima koji su na granici prelaska u tridesete godine, a nisu uradili ništa konkretno u svom životu. Radnja se sastoji iz tri međusobno isprepletene paralelne priče koje se odigravaju na beogradskoj opštini Voždovac.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (4)