I srpske zvezde imaju čudne tetovaže na još čudnijim mestima

Showbiz 28. maj. 202107:28
Podeli:
Nikolija, Maja Berović, Nataša Bekvalac, Karleuša,Teodora Džehverović kombo
Foto. Arhiva

Pevačica Jelena Karleuša pre nekoliko dana pohvalila se novom tetovažom koja je šokirala mnoge. Naime, ona je na unutrađnjoj strani donje usne istetovirala "divlje". No, Karleuša nije jedina na javna ličnost koja poseduje tetovažu na nezgodnom mestu, mnogo njene koleginice šarale su svoje telo na čudnim mestima i još čudnijim tetovažama.

Pročitajte još:

Nataša Bekvalac

Pevačica se pre nekoliko godina tetovirala i to zbog ljubavi. Naime, ona ima tetovažu labuda u donjem delu stomaka, a koja se proteže od kuka do međunožja.

Navodno, posvetila ju je bivšem suprugu Danilu Ikodinoviću kao simbol večne ljubavi.

https://www.instagram.com/p/COdViWYnXe1/?utm_source=ig_embed&ig_rid=2366b550-4644-4093-b03a-4ee812ed4829

Maja Berović

Pevačica je na donjem delu stomaka uradila tetovažu pištolja. O pomenutoj tetovaži Maja se nikada nije oglašavala, tako da nije poznato da li ju je pevačica na svom telu nacrtala samo kao ukras ili pak ista ima i neko značenje.

https://www.instagram.com/p/CPYei5AnRKW/

Nikolija Jovanović

Ćerka pevačice Vesne Zmijanac poznata je kao veliki ljubitelj tetovaži. Njeno telo krasi više destina popularnih „ukrasa“, a ona koja je izazvala najveću pažnju, svakako je tetovaža na intimnom delu tela.

Ona, kao i njena koleginica Maja Berović, takođe poseduju tetovažu pištolja u donjem delu stomaka. Samo, Nikolijina je znatno manja.

https://www.instagram.com/p/BlIl3XhB9By/

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

 

Komentari

Vaš komentar