Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Ne kajem se što sam istetovirana. Tetovaže imaju posebnu simboliku na mom telu, sa ponosom ih nosim i rado ističem, i na fotografijama, i u spotovima", rekla je pevačica Katarina Grujić.

Pevačica Katarina Grujić ima nekoliko tetovaža. Iako se ljudi s godinama pokaju, za folkerku svaka predstavlja posebno značenje i ne žali ni zbog jedne koju je uradila. Šta više, ne planira da se zadrži na tome jer na svom telu hoće bar još dve. Pored toga, nijednog trenutka se nije požalila ni na estetske korekcije jer smatra da je uradila sve u granicama normale, baš onako kako njoj odgovara.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

„Ne kajem se zbog tetovaža. Korigovala sam grudi i usne i redovno održavam lice tretmanima. Tetovaže imaju posebnu simboliku na mom telu, sa ponosom ih nosim i rado ističem, i na fotografijama, i u spotovima“, rekla je pevačica za Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

Grujićeva ističe i da dosta ulaže u svoj izgled, bez obzira na to što je bez posla više od godinu dana.

„Kao i svaka devojka, a posebno kao javna ličnost koja je uzor mladima, ulažem dosta u svoj izgled. Pre svega, vodim računa šta jedem, treniram, negujem se. Ne smatram da je danas tabu tema estetska hirurgija. Ukoliko će to nekoga usrećiti, apsolutno podržavam. Verujte da promene jako mogu da utiču na kvalitet života“, rekla je Kaća, koja uživa u vezi sa fudbalerom Markom Gobeljićem Gobeljom.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.