Hrvatski voditelj žestoko o Severini, Milanu Popoviću i starateljstvu nad decom

Showbiz 01. sep. 202116:52
Podeli:
Zoran Sprajc i Severina
Zoran Šprajc i Severina Foto:Josip Regovic/PIXSELL/Zoran Lončarević

Zoran Šprajc je u sinoćnjem "RTL Direktu" prilog o Severini Vučković i njenoj borbi za starateljstvo nad sinom Aleksandrom najavio prilično žestoko.

PROČITAJTE JOŠ

„Porodična drama s elementima trilera, politike i kriminala. Tako bi trebalo stajati u opisu nekog budućeg filma o bici superpopularne Severine Vučković i superbogatog Milana Popovića za starateljstvo nad njihovim sinom. Nema čega tu ne bi bilo, od zagrebačkog podzemlja i ljudi koji su prikrivali okolnosti smrti Milana Bandića do Uskočkih istražitelja i ucenjenog veštaka, od velikodušnih donacija do zagrebačke sutkinje i njene šokantne sudske odluke – da se dete oduzme majci“, rekao je on.

„Ipak nakon 8 godina ovog institucionalnog trilera, tri splitske sutkinje ponovo su pretresle celi slučaj i pravomoćno presudile da dete ima pravo na ono što je na sudu i samo tražilo: da osim s ocem živi i sa svojom majkom“, dodao je on.

„Film tu naravno neće završiti, u hrvatskom pravosuđu ovo može trajati dok Severina ne dobije i unuke, ali nije ovaj film važan samo zbog toga što je u glavnoj ulozi poznata majka. Nego da se zamislimo kakvu sve sudsku i institucionalnu kalvariju prolaze majke koje nisu poznate“, rekao je Šprajc pre emitovanog priloga.

Severina je danas na svojim društvenim mrežama zahvalila Šprajcu i objavila prilog koji je sinoć emitovan. Ona je juče takođe potvrdila da joj je sud u Splitu vratio starateljstvo nad devetogodišnjim sinom Aleksandrom. Pevačica je potom objavila i fotografiju sa sinom na plaži. 

BONUS VIDEO:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar