Hrvati iz Roterdama: Navijamo za naše sunarodnike Srbe

Showbiz 19. maj. 202113:01 > 13:15
Podeli:
Albina evrovizija
Foto: Privatna arhiva

"Brutalno! Ne znam kako bih bolje opisao ovo cijelo iskustvo priprema za Eurovision 2021 te pogotovo nastup na toj ogromnoj pozornici pred publikom", govori za Nova.rs iz Roterdama Stjepan Cutvarić, plesač i jedan od momaka koji je zajedno sa Albinom predstavljao Hrvatsku na ovogodišnjoj Evroviziji.

U prvoj polufinalnoj večeri Eurovizije, koja je održana sinoć, nastupili su predstavnici 16 zemalja, među njima i hrvatska predstavnica Albina Grčić, koja nije prošla u finale. Zahvalna i srećna, kako je opisala na svom Instagram lajvu nakon nastupa, takva osećanja deli i sa ostatkom svog evrovizijskog tima.

PROČITAJTE JOŠ

„Zahvalni smo svi na cijeloj organizaciji Eurovision Song Contesta što smo usred pandemije imali priliku nastupati, a pogotovo nastupati pred publikom jer nama izvođačima to uvijek da jednu dodatnu energiju. Presretni i preponosni smo za naš nastup i stojimo iza ovog projekta i kad bismo se mogli vratiti u vrijeme ne bismo ništa promjenili i sve bismo napravili isto kao i sad“, govori Cutvarić za Nova.rs.

„Svatko u cijelom timu je dao sve od sebe i mislim da smo pokazali cijelom svijetu što jedna mala Hrvatska može. Od koreografkinje Helene Janjušević koja je stvorila takvu jednu dobru energiju na stageu i van nje. Branimir Mihaljević, Max Cinnamon, i Tihana Bukiljaš Bakić koji su napisali tekst, a Branimir je bio zadužen i za produkciju ovog hita koji je osvojio srca cijelog svijeta. Stilist Stefan Orlić, u suradnji sa Zigmanom, je bio zadužen za kostime u kojima smo se osjećali poput milijun dolara. Za stageing i direkciju su bili zaduženi Marvin Dietmann i Dan Shipton koji su svakako pomogli podići ovaj projekt na svjetski nivo. Šefica Uršula Tolj kao predstavnica Hrvatske delegacije koja se brinula s organizacijske strane da sve prođe super“, objasnio je on.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stjepan Cutvarić (@stivi_)

Kako kaže, to što je na Evroviziji nastupao zajedno sa Albinom je za njega bilo ostvarenje sna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stjepan Cutvarić (@stivi_)

„Biti dio Albininog tima skupa sa mojim prijateljima plesačima Lucianom, Markom i Devinom je ispunjenje svih snova. Morao sam spomenuti sve koji su radili na ovom projektu jer smo postali poput male obitelji, prekrasno je bilo surađivati s njima i jako će mi svi nedostajati. Iznimno sam zahvalan na svemu, veselim se što će budućnost donijeti za Albinu jer mislim da je čekaju velike stvari, a u međuvremenu se veselimo drugom polufinalu i finalu te navijamo za Hurricane i naše sunarodnjake iz Srbije“, dodao je plesač za Nova.rs.

„Puno pozdrava iz Roterdama za Srbiju“, zaključio je.

Pogledajte Albinin nastup sa Evrovizije u nastavku.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar