Rasel Krou, Russell Crowe i Bred Pit, Brad Pitt
Rasel Krou i Bred Pit Foto: EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI/Chris Pizzello

Svet je postao iznenađen izjavom o kupanju Eštona Kučera i Mile Kunis, da je kupanje manje važno i da vole prirodni "miris". Takvu izjavu i ponašanje niko nije očekivao od velikih zvezda Holivuda, ali nažalost nisu jedini koji ne vode računa o higijeni u dovoljnoj meri, iako ne znaju šta će sa novcem.

PROČITAJTE JOŠ

„Sve više smatram da je kupanje sve manje i manje potrebno“. Reči su koje su nedavno u kratkom roku obišle svet, a kako i ne bi kada se radi o izjavi holivudskog glumca Džejk Džilehol u intervjuu za „Vanity Fair, a povodom promocije novog Pradinog parfema.

To možda i ne bi izazvalo toliku pažnju da upravo on nije zaštitno lice i ambasador Pradinog mirisa „Luna Rossa Ocean“.

Sličnog su stava i glumački par Kristen Bel i Daks Šepard, koji su isto tako nedavno izjavili da se njihove kćeri, 8-godišnja Linkoln i šestogodišnja Delta ne tuširaju ‘sve dok ne počnu da se osećaju’, a baš poput njih razmišljaju i Ešton Kučer i Mila Kunis koji svoju decu kupaju samo kada na njima vide prljavštinu.

Ako ste pomislili da su to jedine holivudske face koji podržavaju takav način života.

Bred Pit, Brad Pitt
Bred Pit Foto: EPA-EFE/Chris Pizzello

Među njih spada i Bred Pit, a njegove navike u javnosti je podelio reditelj Eli Rot, koji se i sam poprilično iznenadio kada mu je otac šestero dece i velika holivudska zvezda otkrila da je najbolji način da na filmskom setu ostaneš čist, jednostavno da se obrišeš vlažnim maramicama.

„Podelio je sa mnom detalj da kada se znojiš, a nemaš vremena da odeš pod tuš, jednostavno se dečjim maramicama obrišeš ispod ruke’, rekao je Eli Rot i potom citirao Pita, koji mu je rekao: ‘Imam šestero dece, oduzimaju mi sve vreme, stoga brzo brisanje maramicama ispod pazuha je rešenje. Nemam vremena da se istuširam.“

Loše higijenske navike nemaju samo muškarci u Holivudu,  Takve priče kruže i o jednoj od najlepših holivudskih glumica, slavnoj Oskarovki Šarliz Teron, piše Tportal.hr

Ona je svoje navike otkrila u intervjuu kod Dejvida Letermana, kada je priznala: „Ja sam žilava devojka i ne moram da se tuširam i po nedelju dana. Tako mi odgovara.“

Među’prljave’ spada i Robert Patinson, a glasine o njegovim higijenskim navikama krenule su još na snimanju ‘Sumrak Sage’. Godinama kasnije, tražili su ga da potvrdi glasine da jednom prilikom svoju kosu nije oprao punih šest nedelja, na što je on odgovorio: ‘Vrlo verovatno. Ne znam. Ne vidim poentu u pranju kose.’

Kako bi se čim bolje uživio u ulogu, prema mišljenju mnogih, prešao je granicu, jer ne samo da je na snimanju sam iščupao zub, već je i odbio da se tušira nedeljama, a sve kako bi čim bolje shvatio svoj lik.

Stopama svojih kolega išao je i Rasel Krou i to na setu filma ‘Cinderella Man’ 2005. godine, u kojem je glumio sa Rene Zelveger.

Rasel Krou Russell Crowe
Rasel Krou Foto: EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Tada su glumili par i trebali da snime nekoliko intimnih scena, glumica je počela da odbija i to iz jednostavnog razloga, nije mogla da podnsese njegov miris.

Zbog svega se sa njim suočio i reditelj i upozorio ga da drži do higijene, ali on ga je odbio.

Zbog toga nije imao drugog izbora nego da unajmi dvojnika koji će te scene snimiti sa Zelveger.

Bonus video:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)