Top sedam najprljavijih scena seksa u serijama

Showbiz 02. avg. 202009:25
Podeli:
Foto:Screenshot/Youtube/Netflix

Scene seksa u popularnim TV serijama i filmovima gotovo nikada ne prolaze neopaženo. Često su one i najupečatljivije u očima fanova i publike. I dok gotovo svaka serija tokom sezone ima makar jednu eksplicitniju scenu, pojedina ostvarenja prepuna su brutalnih scena seksa i vođenja ljubavi, kako između muškaraca i žena, odnosno muških i ženskih likova u seriji, tako i između istopolnih likova.

PROČITAJTE JOŠ

U nastavku ovog teksta pogledajte listu serija koje vrve od scena seksa u svojim epizodama. Pojedini strani mediji navodili su i da su ovo serije koje imaju najviše eksplicitnih scena u svojim epizodama ili sezonama.

Normal People

“Normal People” je postala jedna od popularnijih serija upravo zbog brojnih eksplicitnih scena. Dok neki negoduju, drugi kažu kako su producenti odlično sve odabrali, a glumci vrhunski odglumili.

Sex and the city

Kao što i sam naziv kaže “Seks i grad”. Po mnogo čemu, ova serija je bila revolucionarna i definitivno je zaslužila svoj kultni status. Iako neke scene danas možda deluju naivno, za svoje vreme su i te kako bile kontroverzne.

Girls

Ova serija podelila je gledaoce u dve grupe, tako da su jedni smatrali da je u pitanju britko i realistično ostvarenje koje prikazuje ljubavne i seksualne odnose u dvadesetim godinama. Drugi nisu baš imali volju da je prate na duže staze jer su neke scene bile jednostavno previše za njih. U svakom slučaju, golotinje i te kako ima na svakom koraku.

Elite

Čim je premijerno objavljena na Netflixu nova španska serija Elite je brzo osvojila publiku širom sveta i to sa dobrim razlogom. Serija koja koja prati prilagođavanje tri srećna srednjoškolca koja su dobila priliku da se besplatno školuju u prestižnoj školi koju pohađaju samo elitna deca, dobija obrt već na samom početku kada saznajemo da je jedan od glavnih likova ubijen i da se sumnja da je ubistvo počinio neki učenik škole. Pored misterioznog ubistva, serija je jako popularna i zbog vrelih scena seksa u kojima fanovi uživaju.

Game of thrones

Svi smo već videli i pročitali sve o završetku ovog planetarnog fenomena. Uprkos mnogobrojnim spletkama, bitkama i ratovima, producenti ove serije stigli su da umetnu mnogobrojne scene seksa i golotinje tako da je ova serija nezaobilazna na ovoj listi.

True blood

Naravno da “HBO” u svom portfoliu ima i seriju o vampirima i naravno da je i ona prepuna golotinje i seksa. Činjenica je da je radnja mnogo komplikovanija od toga, ali takođe i da ova fantazijska stvorenja obožavaju seks, ili makar u ovoj seriji.

 

Toy boy

Ugo Beltran je lep i bezbrižan mladi striper. Jednog jutra nakon lude žurke se budi na jahti pored spaljenog ljudskog tela. Radi se o supružniku Makarene, njegove ljubavnice, zrele i moćne žene sa kojom je održavao burnu sentimentalnu i seksualnu vezu visokog napona. Ugo se ne seća ničega što se dogodilo u noći zločina, ali je siguran da on nije ubica nego žrtva nameštaljke kojom bi bio okrivljen. Serija vrvi eksplicitnim scenama seksa i golotinjom.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar