Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Glumac Darko Perić koji igra u jednoj od najpopularnijih serija na Netfliksu "La Casa de Papel", poreklom je iz Srbije, ali svoju karijeru gradi van granica naše zemlje.

Darko u trenutno najgledanijoj seriji na svetu tumači lik Helsiinkija, koji je mnogima i omiljen junak. Perić je ovog puta sve iznenadio, kada je poput mnogih srpskih glumaca, muzičara, pisaca, pročitao priču deci kako bi im ulepšao svakodnevnicu u karantinu.

Naime, Darko je snimio video za nalog „Uz priču je lakše“, gde je odrecitovao pesmu Miroslava Mike Antića „Kad bih ja imao krila.“

„Zdravo drugari, moje ime je Darko Perić, ja sam glumac i specijalno za vas ću recitovati pesmu od Miroslava Mike Antića“, rekao je čuveni Helisnki.

PROČITAJTE JOŠ

Inače španska serija je toliko popularna, da je, između 3. i 5. aprila, u trenutku kada je debitovala četvrta sezona na “Netfliksu”, bila 31,7 puta traženija od svih drugih serija, čime je nadmašila i “Igru prestola”, “Okružen mrtvima” ili “Zapadni svet”, prema podacima Parrot Analytics, kompanije koja prikuplja podatke o gledanosti sa teritorije koja pokriva milijardu i po korisnika serijskog i TV sadržaja.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare