Harison Ford i Kalista Flokhart
Harison Ford i Kalista Flokhart Foto:QUIMI / The Photo One / Profimedia

Poznati i omiljeni američki glumac Harison Ford (78), nakon što je u junu povredio rame tokom snimanja petog nastavka filma o avanturisti i arheologu Indijani Džonsu u Velikoj Britaniji, doputovao je u Dubrovnik na oporavak i odmor sa sinom Liamom i suprugom 55-godišnjom glumicom Kalistom Flokhart, glavnom junakinjom popularne serije Ali Mekbil.

Harison Ford prošetao je gradom u jednostavnim crnim pantalonama i crnoj majici, dobro „kamufliran“ sa crnim naočarima i maskom na licu, dok je Kalista bila u opuštenoj, letnjoj haljini i patikama.

Par, koji važi za jedan od najskladnijih u Holivudu je bio u vezi 19 godina, u braku su 11 godina i imaju sina Liama.

Ford je svetsku slavu stekao ulogom Hana Sola u svemirskoj sagi Ratovi zvezda a poznat je i po ulozi Indijane Džonsa, a glumio je i u brojnim filmovima, među kojima je  Bled Raner (1982) i Bled Raner 2049 (2017). Njegova uspešna karijera traje već šest decenija i uključuje saradnju sa nekim od najuglednijih i najuticajnijih filmskih stvaralaca svih vremena, poput Džordža Lukasa, Frensisa Forda Kopole, Stivena Spilberga, Ridlija Skota, Pitera Vira, Romana Polanskog i Majka Nikolsa.

 

 

****

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (1)