Foto: Instagram/mrchrismulkey

Glumica Gorica Popović trenutno direktno sarađuje sa holivudskim glumcem Krisom Malkijem, srpskoj publici poznatiji kao Henk iz serije "Tvin Piks". Ona se, kao pravi domaćin, potrudila da holivudskom kolegi i njegovoj supruzi pruži ugođaj i omogući im da probaju srpske specijalitete.

PROČITAJTE JOŠ

Jezička barijera na snimanju serije „Kaljave gume“ ne postoji, pa glumica Gorica Popović odlično komunicira sa holivudskim kolegom Krisom Malkijem. Ona mu u ovoj seriji Miodraga Ćertića glumi partnerku, a kako naglašava, scene su napisane na engleskom jeziku.

„Mi se trudimo kao domaćini da njega i njegovu partnerku, suprugu, kljukamo raznim srpskim specijalitetima. Vodimo ih na večere. Ja sam im poklonla jednu teglu domaćeg ajvara. Kajmak obožavaju. Na kraju kada se sve završi, pokloniću im nekoliko mojih stvarčica iz domaće radinosti. Ono što je zanimljvio da i smimatelj, koji je Poljak, ali koji živi u Americi, Marčin Banasiak, kao i Kris, kada im se pomene rakijica, to je njima odmah sinonim za naše podneblje. Specijalitet koji vole“, rekla je Gorica Popović za Blic, te dodala da i Krisova žena, koja je takođe glumica, ima jednu od epizodnih uloga u ovoj seriji.

Inače, glumica je nedavno govoreći za Nova.rs podelila iskustvo sa snimanja serije „Kaljave gume“, gde ima scenu u kojoj puši marihuanu.

„Ko zna šta će neki ljudi misliti o meni, ali ja marihuanu nikada nisam probala. Nikada me to nije zanimalo. Družila sam se doduše sa rokerima, džezerima i umetnicima, koji su verovatno upražnjavali tu vrstu zadovoljstva. Ja se nikada nisam na to palila. Međutim, znam kako to treba odigrati – igrala sam i u pozorištu jednu ulogu, odnosno baku koja voli da duva. Nije mi to strano. Glumac mora da se stavi u različite situacije. Mogu reći da mi je bilo simpatično”, ispričala je glumica tada kroz smeh

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.