Gordan Kičić ima novu profesiju: Ova je stresnija od glume

Showbiz 21. jan. 202218:24
Podeli:
Gordan Kičić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Glumac Gordan Kičić se već neko vreme osim primarnim poslom bavi i producentskim, a sada je otkrio koji od ova dva poziva je stresniji.

PROČITAJTE JOŠ

„Stresnije je biti producent svakako, od glumca. Obe stvari su jako primamljive. Imao sam sreću tokom karijere da kombinujem i jednu i drugu stvar, tako da sam srećan“, priča Kičić za „Blic“.

On je dodao da je i u novim epizodama serije „Mama i tata se igraju rata“ saradnik na scenariju, ali da je smanjio količinu režije.

"Sada, sa mnom, deset epizoda režiraju i Mina Đukić i Marko Manojlović. Ja konkretno režiram prvu i poslednju, a oni ostale. Vrlo sam uzbuđen jer smo više od godinu dana proveli pišući i osmišljavajući priču, a sada se dešava realizacija istih", rekao je.

Gordan Kičić
Gordan Kičić Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Kičića publika ima prilike da gleda i u filmu "Nije loše biti čovek" Dušana Kovačevića.

"Kada me je Duško pozvao, odmah sam rekao - naravno. Dodatno sam se oduševio zato što do sada nisam imao priliku da igram bilo kakvog pevača a kada sam shvatio da će Bajaga pisati muziku i da ću pevati sa Lenom Kovačević, prosto nisam mogao da verujem da će to stvarno da se desi. Pesma je fenomenalna. Veoma sam srećan i nadam se da će publika voleti ovaj film zato što je vrlo višeslojan, duhovit, bajkovit, ali i istinit", rekao je ranije Kičić.

BONUS VIDEO: Branko i Gordan Kičić u Ateljeu 212

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar