Goga Sekulić Foto: Privatna arhiva

Grupa momaka prepoznala je pevačicu Gogu Sekulić na plaži na Crnogorskom primorju, pa su svi u glas zapevali njenu pesmu "Gaćice", koju je snimila davne 2006. godina.

PROČITAJTE JOŠ

Davne 2006. godine Goga Sekulić objavila je pesmu „Gaćice“, a provokativni spot potpisao je Dejan Milićević. Ta numera počela postala je hit već na prvo slušanju, uz pratnju brojnih pozitivnih i negativnih komentara. Mnogi su kritikovali tekst pesme, jer se Goga među prvima na estradi, u dogovoru sa tekstopiscem, poigrala sa rečima, pa su od tada pevačice krenule da izbacuju pesme takvog tipa.

Iako se taj sing često izvodi u muzičkim takmičenjima i pušta u klubovima širom regiona, „Gaćice“ su postale hit na Crnogorskom primorju.

Naime, Goga se nedavno sa sinom pojavila na plaži, a kad je zauzela svoju ležaljku i sela, grupa momaka ju je prepoznala i počela da joj peva.

„S kim si sinoć bio, da li ona zna? Ne zna ona, ne zna ona, znam samo ja. Devojka za jedno veče misli, briga me, al kod tebe su još uvek moje gaćice“, pevali su momci.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goga Sekulić (@sekulicgoga)

Sekulićevu je njihov gest oduševio, pa je uzela telefon i snimila ih, a potom im poslala turu pića.

Poslušajte kako to zvuči.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goga Sekulić (@sekulicgoga)

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

 

Komentari

Svi komentari (0)