Goga Sekulić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Pevačica Goga Sekulić godinu i po dana živi na relaciji Beograd - Cirih. Otkako je proglašena pandemija koronavirusa, ona se u dogovoru sa njenim suprugom Urošem Domanovićem iz Švajcarske, gde je živela s njim, sa sinom Vasilijem Andrejem preselila u Srbiju. Zbog poslovnih obaveza, Gogi je lakše da pevačku karijeru vodi odavde, dok njenom suprugu više odgovara da bude u inostranstvu zbog njegove sportske akademije, budući da je svetski prvak u džijudzici.

U razgovoru za Nova.rs Sekulić otkriva kako njen brak funkcioniše na daljinu i čega se sve odrekla.

PROČITAJTE JOŠ

– S obzirom na to da mi dugo živimo na relaciji Cirih – Beograd, sada smo naviknuti. Što se mora, nije teško. Dete nam je prioritet i zbog njega sve ovo radimo, da mu obezbedimo budućnost. Kada je u Cirihu sve bilo zatvoreno zbog korone, odlučili smo da dete i ja budemo u Beogradu jer je ovde koliko-toliko funkcionisalo i bilo je lakše za život. Nije jednostavno, teško je biti razdvojen. Urošu je malo teže nego meni jer je tamo sam, ali ni meni nije lako jer obavljam muške i ženske poslove. Ja dugo nisam radila zbog cele situacije sa koronom, ali Uroš je imao posla. Podelili smo se i uskladili i za sad nam ide dobro. U tom periodu kada sam bila bez posla, 24 sata sam provodila sa detetom. Lekari, vrtić, dečje obaveze… Bila sam mu i vozač, i drugarica, i majka, i sve – kaže Goga i dodaje recept za uspešan brak.

– Stavite prioritete na prvo mesto. To što drugi misle i postavljaju pitanja sa strane ne treba da vas interesuje. Kada sam nedavno bila na moru sa detetom, ljudi su me ispitivali gde je Uroš, na šta sam imala odgovor da radi kako bi sinu priuštio tromesečni boravak na moru. Ja sam stvarno posvećena majka i u nekom momentu je moj nerad na terenu odgovarao da budem sa svojim detetom. On je mali i potrebna mu je pažnja. Iako Uroš nije tu, stalno smo u kontaktu s njim i redovno dolazi da nas obiđe. Dobar je otac i muž, a to mi je najbitnije – rekla je pevačica.

Otkako su popustile epidemiološke mere, Goga je medu prvima počela da radi. Iako nije nastupala godinu dana, kondicije i energije joj ne manjka nijedne sekunde.

– Radim skoro dva meseca, čim su otvorili klubove. Sarađujem sa svoja dva menadžera i radim svakog vikenda. Prija mi rad. Kada si usklađen privatno ništa nije mnogo teško. Ne kažem da moj posao nije iscrpljujuć, ali to su slatke muke. Kad dođem umorna s nastupa, Vasilije nekad neće da spava, ali ni to mi ne pasa teško. Znate kako pevam u svojoj pesmi: „Tri sam noći spojila, rekord sam oborila – završava pevačica.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.