Foto: Nova.rs, E-Stock

I dalje nikome nije jasno zbog čega je došlo do navodnog prekida prijateljstva.

Ceca Ražnatović i Dragana Mirković navodno godinama nisu u dobrim odnosima.

PROČITAJTE JOŠ:

Osim što ih retko viđamo zajedno, pre par godina je i isplivao snimak njihovog susreta u studiju RTS-a. Naime, Dragana je sedela u studiju kada je stigla Ceca koja joj se nije javila. Izgleda da je starijoj pevačici ovo zasmetalo, te joj se obratila rečima: „Je l se mi poznajemo?“, na šta joj je Ceca rekla da mora da odluči.

„Ja sam odlučila i rekla ‘dobro veče’, a sad… Kako ti želiš. Ja nemam problem te vrste“, odgovorila je Dragana, nakon čega su obe otišle na svoju stranu.

Takođe, Luče iz Kasidola je prošle godine ponovo prokomentarisala ovaj skandal i dodala da i dalje nije sigurna u kakvim je odnosima sa Ražnatovićkom.

„Da budem iskrena, ne znam u kakvim smo odnosima Ceca i ja. Ja ne znam da li se mi poznajemo ili ne poznajemo. Uglavnom, ono što mene čini mirnom i staloženom, to je da ja nikada nijednu ružnu reč nisam rekla protiv te žene. Ona jeste nešto prilično loše uradila na svojoj slavi pre dve godine. Ne znam zašto i čime izazvana. Žao mi je zbog toga, jer je to bilo bespotrebno. Stvarno ne znam šta joj je bilo, mora da je bila nešto nervozna. Ne vidim drugi razlog. Reći dobro veče, ne vidim da je to neki razlog da vas neko izvređa pred novinarima, ali Bože moj, to je njeno pravo. Ako je to tako u tom trenutku osetila i želela, slobodno. Ja idem uzdignute glave, mogu svuda da prođem bez telohanitelja. Znam šta sam radila i govorila u životu i nemam razloga da se bilo čega plašim. Da li je nju neko nešto slagao i rekao nešto, pa je tako reagovala, ne znam, ali bih volela da znam“, rekla je Dragana prošle godine za Nova.rs.

Seka Aleksić, Toni Bijelić i Dragana Mirković Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

S druge strane Ceca je naglasila da je Dragana ta koja je nju komentarisala u lošem svetlu.

„Da vam kažem nešto, vi ste imali priliku da čujete snimak, doduše ja se slabije čujem zato što sam bila u prolazu, jer sam se vraćala sa snimanja. Dragana je sedela pored moje garderobe, i, naravno, ja sam tu morala da prođem. Iskreno da vam kažem, kada vas neko godinama u lošem kontekstu indirektno komentariše i proziva na jedan jako ružan i perfidan način i komentariše na ružan način i moju porodicu, i mene, i karijeru, ne očekujete da vam se javi. Ona je to uradila, videli ste kojim tonom, tim tonom je i njoj bilo uzvraćeno, bez ikakve moje loše namere“, rekla je tada Ceca.

U svakom slučaju, poznato je da Dragana nije imala svađe na estradi, o čemu svedoči veliki broj kolega koji se svake godine pojavi na snimanju novogodišnjeg programa na njenoj televiziji. Nedavno je isplivala i fotografija sa početka devedesetih godina, a na kome je pevačica u društvu koleginica Snežane Babić Sneki, ali i Cece Ražnatović.

BONUS VIDEO: Ceca o kandidatima u „Zvezdama Granda“

Komentari

Svi komentari (0)