Suzana Vasiljević upozorena da ne snima telefonom na Savetu bezbednosti UN-a
Suzana Vasiljević upozorena da ne snima telefonom na Savetu bezbednosti UN-a

Nakon što je predsedavajuća Saveta bezbednosti UN opomenula predsednika Aleksandra Vučić, upozorenje je dobila i njegova savetnica Suzana Vasiljević. Vasiljević je dobila opomenu od, kako se pretpostavlja, ljudi iz protokola, zbog snimanja telefonom.

Kako se vidi na snimku koje su zabeležile kamere iz sale u kojoj je bila održana redovna sednica o Kosovu Saveta Bezbednosti Ujedinjenih nacija, savetnica predsednika Srbije Suzana Vasiljević opomenuta je zbog snimanja izlaganja Aleksandra Vučića mobilnim telefonom.

Dok je iz drugog reda nonšalantno držala telefon snimajući Vučićev govor, Suzani Vasiljević prišao je čovek, za koga se pretpostavlja da je iz protokola, i upozorio da snimanje nije dozvoljeno.

PROČITAJTE JOŠ:

Podsetimo, na istoj sednici opomenu je dobio i predsednik Vučić od predsedavajuće Saveta bezbednosti UN Vanese Frejzer. Ona je napomenula da govornici imaju po tri minuta za izlaganje, što je prethodno dogovoreno.

Vučić je, umesto svog izlaganja, rekao da to nije dogovoreno i dodao: „Ali nema veze“, na šta mu je Frejzer odgovorila da „jeste dogovoreno“.

Nakon što je predsednik Srbije još jednom rekao „nije dogovoreno“, Frejzer je reagovala udarajući šakom o sto. Rekla je da je to dogovoreno s njenom zamenicom i da ne dozvoljava da ona bude predstavljena kao lažov.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare