Goca Tržan: Ne žalim što mi se desio prvi brak

Showbiz 07. jun. 202109:32 > 09:33
Podeli:
Goca Tržan Foto: Nemanja Jovanović

Pevačica Goca Tržan, kao i cela njena branša, proteklih 15 meseci nije radila. Iako poštuje propisane epidemiološke mere usled koronavirusa, pevačica nije zadovoljna nekim stvarima, a slobodno vreme je svakako naučilo da prizna neke greške iz prošlosti.

„Naučila sam da se snalazim i da budem strpljiva. Naučila sam da Luj Viton torbu ne možeš da pojedeš, zato ih i ne kupujem. Naučila sam da svaki talenat svoj možeš da unovčiš“, rekla je pevačica  i dodala:

„Nisam naučila da prezirem ljude, i dalje volim da se družim, otvorena sam prema ljudima. Neki ljudi stvarno uspeju da te razočaraju. Svaka škola koju možeš da platiš parama, je jeftino. Ja jesam plaćala, jer sam umela da biram saradnike koji mi ne žele dobro, bila sam izabrala partnera koji mi ne želi dobro“, kazala je Tržan.

PROČITAJTE JOŠ

Ona se potom osvrnula i na svoje greške u životu, i tom prilikom spomenula bivšeg supruga Ivana Marinkovića sa kojim ima ćerku Lenu.

„Neke pogrešne odluke su bile tu da bi se meni neke stvari desile. Ako misliš na moj prvi brak, meni apsolutno nije žao što se to desilo. Ja danas iz tog braka imam svoje dete. Ja bih svaku tu grešku ponovila opet da bih sada imala nju. Možda da tada to nisam učinila, sada ne bih imala nijedno dete. Kada sam izašla iz jednog očajnog braka, iz izuzetno teške veze, upoznala sam Radomira. A zamisli da sam ostala zarobljena u toj prošlosti, i da sam razmišljala da li je i on takav“, rekla je Goca u emisiji „Premijera-Vikend Specijal“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar