Dragana Katić i Goca Tržan u emisiji u istim haljinama

Showbiz 31. maj. 202110:59
Podeli:
Dragana Katić, Goca Tržan, kombo, ista haljina
Foto: Printscreen/YouTube/Nikad nije kasno

Voditeljka Dragana Katić i pevačica Goca Tržan su se na snimanju poslednje emitovane emisije takmičenja "Nikad nije kasno" pojavile u identičnim toaletama, što je iznenadilo prisutne u studiju, ali i gledaoce.

Ni jedna, ni druga nije mogla da veruje da se to dogodilo, a potrefile su čak i istu nijansu narandžaste, pa se o tome raspravljalo u emisiji, a danas i na društvenim mrežama.

U pitanju je haljina sa izrezom kod grudi i alkom ispod vrata.  komentarima je navedeno i podeljeno mišljenje ljudi kojoj bolje stoji toaleta.

Goca se inače našla na mestu gostujućeg člana žirija u emisiji, a kako je istakla, voli da sluša talentovane ljude i i te kako je uživala tokom noći.

Podsetimo, veliko finalno veče muzičkog „grandovog“ takmičenja „Nikad nije kasno“ održaće se 25.juna, dan posle finala „Zvezde Granda“ koje je planirano 24. juna.

S obzirom na to da su još uvek aktuelne mere predostrožnosti usled koronavirusa, produkcija će maksimalno sve ispoštovati. Ukoliko skup bude zabranjen, finale će se održati bez publike. Međutim, izgleda će se svima posrećiti, budući da se odavno najavljuje popuštanje mera početkom juna.

Pored dobre zabave, muzike i pesama, planirana su i brojna iznenađenja, ali i glavne nagrade koje će otići u ruke kandidata.

Takmičari, koji su prvobitno stariji od 45 godina, predstaviće se najvećim hitovima zabavne i narodne muzike i zasijati na sceni više nego ikad. Stalni članovi žirija takođe će upriličiti tu noć, a orkestar Aleksandra Ace Sofronijevića i dalje će ostati veran svom sviranju.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar