Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Pevačica važi za jednu od najharizmatičnijih ličnosti sa estrade, a poslednjih meseci mogli smo bolje da je upoznamo gledajući njene vlogove.

U poslednjem videu, Goca se spremala da ugosti novinare u svom domu.

PROČITAJTE JOŠ:

Međutim, njen blizak saradnik došao je pre zakazanog vremena, pa se požalio da je gladan i da bi voleo da pojede neki gulaš.

Pevačica je želela da mu ugodi, ali je ipak spremila nešto po svom nahođenju, pa je umesto ovog specijaliteta dobio sendvič sa kajmakom i mortadelom uz salatu.

Zbog Gocine brze verzije ručka, njen saradnik se našalio kako ne zna da li će preživeti ovaj obrok, a pevačica je tada ispričala jednu anegdotu koja je sve nasmejala.

„Što se tiče preživljavanja, svi će sad da mi se smeju. Pošto sam ja uglavnom sama, a obožavam lubenicu, i radnije si morao da kupuješ celu lubenicu i ja jedem, jedem, jedem hoću da umrem. Onda je stavim u frižider i ja onda jedem nju i sutra, a ostane nekad i za prekosutra i ja onda dobijem… Kako se kaže fino? E, dijareja“, kroz osmeh je ispričala Lazarevićeva, a zatim je otkrila još jedan zanimljiv detalj.

„Pošto je vruće, ja onda šetam noću i svaki put kada započnem razgovor na svakih 5 minuta moram da kažem kako idem u toalet, pa ćemo da nastavimo“, objasnila je Goca.

BONUS VIDEO: Goca Lazarevic o ljubavi

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)