Glumica pozvala ljude na protest, voditelj skrenuo s teme

Showbiz 13. jul. 202018:3851 komentara
Podeli:
Anja Alač Foto:Zoran Lončarević

Glumica i ćerka Vesne Čipčić, Anja Alač ukuljučila se putem video poziva u emisiju "150 minuta" na televiziji Prva, gde je na samom poečtku govorila o svojoj ulozi u seriji "Tate". Međutim, u jednom trenutku se dotakla teme o protestima koji se održavaju u Beogradu, ali je voditelj ubrzo skrenuo sa teme.

Naime, Anja je iskoristila priliku da kaže da podržava proteste koji se održavaju u Beogradu ispred Narodne skupštine, a uz to je spomenula i vlast, za koju je rekla da je loša.

PROČITAJTE JOŠ

„Nadam se da su svi dobro, da se čuvaju, jer ova situacija sa Covid-19 ni malo nije naivna. Takođe, želim ovom prilikom da podržim sve one koji izlaze na proteste ovih dana u Beogradu, kojima sam prisustvovala i kojima ću u buduće prisustvovati, zbog ove tužne slike nesrećnog naroda koji je proizvod loše politike, koja već neko vreme u našoj zemlji vlada. To je ono što želim da poručim gledaocima“, rekla je glumica.

Voditelj pomenute emisije je brzo skrenuo sa teme, što je izazvalo polemiku na Tviteru.

„Ti si sada na Divčibarama to si nam rekla pre nepunih dva minuta“, rekao je zbunjeno on.

Anju su mnogi tviteraši ocenili kao hrabru glumicu, koja nema problem da kaže ono što misli, bez obzira na kojoj televiziji bila.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar