Glumci koji psuju kao kočijaši: Hil ima najprljaviji jezik

Showbiz 27. maj. 202018:35
Podeli:
Foto: EPA-EFE/ADAM BERRY

Zahvaljujući svojim rolama u filmovima kao što su "Kul momci"2007. godine i Vuk sa "Vol strita" 2013. godine, Džona Hil je glumac koji najviše psuje na velikom platnu. To je rezultat nove analize čak 3.500 scenarija holivudskih hitova, nedavno objavljene na sajtu "Buzz Bingo."

Džona Hil je pobedio sa čak 376 izrečenih psovki u svojim filmovima, a odmah iza njega je njegov kolega iz gore pomenutog filma, Leonardo Dikaprio, koji je na filmu psovao 361 put, prenosi „City Magazine.“

PROČITAJTE JOŠ

Treće mesto zauzima Semjuel L. Džekson, glumac od koga bismo najviše očekivali da bude najveći filmski psovač, dok ostatak liste upotpunjuju Adam Sendler, Al Paćino, Denzel Vašington, Bili Bob Tornton, Set Rogen, Bredli Kuper i Deni Mekbrajd.

Na sajtu „Buzz Bingo“ je napravljena i lista filmova sa najviše psovki. Iz svega do sada izrečenog neće vam biti teško da pretpostavite da se na čelu ove liste našao film Vuk sa „Vol strita“, sa čak 715 psovki. Drugi na listi je prošlogodišnji hit „Neobrađeni dragulji“ sa 646 psovki, dok je treći „Kazino“ sa 606 psovki, još jedan film Martina Skorsezea na listi.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar